Přejít na obsah

Bogas

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Bogas

  1. Bogas

    litá kola

    Zdravím všechny,chci se zeptat,chci kupovat liťáky 16",jenže jsou z octavie 2 a já mám octavii 1,může se tam vyskytnout nějakej problém??Rozměry jsou bez problémů,na rozteč se ještě mrknu,máte s tím někdo zkušenosti jestli to bude bez problémů pasovat??
  2. Bogas

    Autobaterie Octa 1

    To je právě to...těch značek je hodně ale radši se poptám kdo s tím má zkušenosti a člověk se pak musí rozhodnout sám.Vartu si pochvaluje hodně lidí tak snad na tom něco pravdy bude..
  3. Bogas

    Autobaterie Octa 1

    Konny:To je jasný,snažím se pro to auto kupovat kvalitní věci,ale přece jen jsem se rači poptal jestli náhodou ji někdo nemá a co je na tom pravdy...každopádně díky :)
  4. Vypadá to že jsi měl pravdu,borci co mě na SDI dělají servis mi doporučili téměř to stejný,olej vyměnil za Castrol Magnatec,vyměnil veškerý filtry a je to mnohem lepší,ještě to trochu rozjezdím ale mělo by to být o.k.Každopádně chci vyměnit ještě rozvody-nevím jestli je majitel předemnou měnil ale asi ne...Dík za radu...
  5. Bogas

    Autobaterie Octa 1

    Čauvec,Chtěl bych se zeptat jestli něco nevíte o autobaterii CARYON,slyšel jsem že je to Slovenská Varta,údajně stejně spolehlivá jako Varta cz.Poraďte prosím jestli z touto baterií máte někdo zkušenosti nebo nějaký informace???
  6. Bogas

    Mracitka

    Takže jak přečítám nejlépe bude vyzkoušet oboustranou pásku,každopádně na to lepidlo prdím..na nový světla zatím není... :)
  7. Zdravím všechny clubáky,potřeboval bych poradit ohledně nákupu nové baterie,aby mi v obchodě neprodali ten největší šunt!!Jaká značka je dobrá,spolehlivá atd...???
  8. Bogas

    Mracitka

    [quote name='stihacka' post='103077' A zatím žádnej problém???Jelikož bych tyhle mračítka chtěl taky...jo a kolik tě stáli???
  9. Čau,čau...chlapi potřeboval bych poradit....mám octu 1.9 SDI.Když to ráno nastartuju tak to u motoru strašně rachotí,trvá to asi 1 min.než se to zahřeje pak to přestane,ale štve mě to ten rachot je fakt hroznej...nedalo by se s tím něco udělat??Díky moc za jakoukoliv radu!!!
×
×
  • Vytvořit...