Přejít na obsah

mr. žába -RS

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    27
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

mr. žába -RS's Achievements

0

Popularita

  1. chlapici ja to jeste ani po te dlouhe dobe nevyresil,preci na to musime nejak prijit,ja uz vyzkousel vsechno a uz to asi zapalim:)
  2. ahoj,mam problem s ukazatelem otevrenych dveri na maxidotu,predni se zobrazi po otevreni levych na maxidotu prave,a naopak,zadni se zobrazuji tak jak maji,vse je dobre nakodovane,nic z anglana,bude nekdo vedet co s tim,jak to poresit?
  3. vyhrev funguje,akorat po vytazeni klicu je ovladac na dverich na zamceni a odemknuti mrtvej,asi bez proudu:(,a auticko na maxidotu ukazuje predni dvere naopak,otevru ridicovi a na budikach jsou otevreny pravy,a naopak:(,zadni funguji tak jak maji?nevim kde by byl problem,:(,a ten zluty drat je opravdu propoj(airbag)?nasel sem ze vypichnou kontakt 5,tak bud jedno nebo druhy?
  4. jj dekuji,pokud se nepletu je to propoj (airbag),vypichnu ho,ale to ostatni je asi pase vid,ted sem tady pohledal ze predelaval z 2,5g na 3 g a ridicovu el. ve dverich nemenil,kdyz ji vratim neda se dohromady to ukazovani dveri na maxidotu?promin ze otravuji,ale uz sem opravdu v koncich:(
  5. Ahoj panove,mam hloupy dotaz,je teda ke stare octavii 01,predelaval sem z komfortu2,5 na 3 g,vse se podarilo,ale takova hloupa malickost kdyz otevru ridicovi dvere tak na maxidotu ma auticko otevrene dvere spolujezdcovi,a kdyz otevru spolujezdce tak se na maxidotu otevrou ridicovi dvere:(zadni dvere se zobrazuji tak jak maji,vse sem stokrat kontroloval,vse je tak jak ma byt,kodovani budiku,..no proste vse,a k tomu jeste kdyz vypnu klic tak se auto cvakne jako ze odemkne i kdyz je to v konfortce zakazane:(a k tomu jeste ovladac ve dverich ridice(zamceni -odemknuti)funguje jen kdyz zapnu klicek,vypnu klicek a je mrtvej,akorat kdyz mackam odemknout tak slysim ze odemyka kufr:(,vsechno sem predelal,vsechny motorky,kabelaz ridice,prepinoval konfort,natahl can do budiku,budiky s maxidotem,klice..atd,vsechno mam z levostrane verze,nic z anglana,prosim poradimi nekdo z panu odborniku:)Vasa a Rolbar jsou na to nejlepsi:)ja uz jsem v koncich uz bych to zapalil:)
  6. dekuji tak to je super,myslel sem kdyz nekonci A,tak bude neCAN,to mi spadl kamen ze srdce:)
  7. ahoj kluci,prosim vas jak zjistim jestli je v superbu 2004 tmc box canovy,cislo boxu je 3b0 919 894,nemuzu nikde dohledat jestli je CAN,nebo neCAN,diky moc za cokoli
  8. mr. žába -RS

    Navigace dx

    tak to pane vsechna cest,moc dekuji a preji prijemny novy rok,dam vedet jak to dopadlo,kdyby si naoplatku neco potreboval,pis do SZ:)
  9. mr. žába -RS

    Navigace dx

    canovy uz mam sehnany,jen to zapojeni:(
  10. ahoj pane,ja bych prave potreboval rozjed tu B,dnes sem se dival a tmc box tam mam necanovy,canovy mam sehnany,ale urcite je potreba neco dopojit,ale nemam stesti najit nejake schema,nenaslo by se prosim nejake schema s barvickama,abych se v tom pekne vyznal,moc dekuji
  11. mr. žába -RS

    Navigace dx

    tak mam tam box necanovy,tak bych potreboval nejake zapojeni,najde se nejake schema:)
  12. mr. žába -RS

    Navigace dx

    zkousel sem tady hledat jeste zapojeni,ale nezadarilo se,nenasel sem ani nejaky el.schema,asi blbe hledam:)
  13. mr. žába -RS

    Navigace dx

    zitra to sroubnu a podivam se jakej tam je,dnes sem v praci,mam totis dve navigace,jednu A,druhou B,A mam v tdi,ta slape v tdi i v rs,na A maxidoty vali v obou,B bych chtel rozjed v rs kdyz uz tam je TMC,ale musim zjistit jaky tam je,potom kdyztak budu schanet nejake schema,uvidim...moc dik za komunikaci:)
×
×
  • Vytvořit...