Přejít na obsah

Halbi

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    180
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontakty

  • ICQ
    271296200
  • Skype
    halbi91

Informace

  • Zájmy
    motorsport, decent uprava+detailing auta,lední hokej,

Návštěvy profilu

1 351 zobrazení profilu

Halbi's Achievements

1

Popularita

  1. chci se optat museji bych ihned spatny vstriky nebo se muze jednat pouze o podfukovani vstriku a tim padem jak podfukuji tak take ukazuji spatne hodnoty ? dekuji. a co ten brzdovy pedal ?
  2. Nekdy mam take problem dobre nastartovat, pri startu vyfuk kouri bile a nekdy dost a take je slyset jak kdyby z motoru neco sycelo
  3. Preji Vam pekny den, mam motor bkd najeto 280 000, servis vzdy a podle terminu a najednou me auto zaclo velmi zlobit. auto zaclo velmi nechutne pocukavat na volnobehu ze to citim v sedacce, auto vic pocukava kdyz jsem v kopci, diagnostika vstriku ukazuje velke hodnoty u 1 a 3 valce. +/- 2,98. take auto vice cuka kdyz mam mene paliva v nadrzi.palivak novy. nyni auto take zaclo velmi cukat pri akceleraci - na 5 a 6 rychlostni stupen.zaclo vice kourit ale spotreba kdyz jedu normal kolem 5 - 5.5 litru. mam to nachipovane takze koureni take od chipu. Kdyz akceleruji na 5ku kolem 1800otacek az cca 2200 tak auto se hrozne klepe a nejde do vykonu,kdyz podradim za 4 a dam plnej tak auto vystreli a jede,pak preradim na 5ku a zas jede take jak drak.vzdy museji byt otacky vyssi nez 2200 a pak necuka. kdyz stoji na volnobehu a mackam spojku tak cukani neprestava,prestane az prodam trochu plyn. takze na zadnim narazniku a kufru se mi zacli objevovat mastne fleky viz foto. a dalsi vec je tak,ze kdyz zastavim a drzim vrzdovy prdal tak me auto zvlastne dunive huci,kdyz brzdu pustim dubive huceni prestane. dokazal by nekdo poradit ?
  4. Chtel bych se Vas optat na jednu vec. Vyresil nekdo to aby slo ovladat maxidot pres FL MF volant tlacitky a rolerem ? Jde mi leva cast - hlasitost,dalsi skladby,ztlumeni ale v prave casti nejde roler :-( nemohu ovladat maxidot.
  5. Ahoj kolik nyni cena mel bych o nej velky zajem ?
  6. Podle meho nazoru to muze byt vstrik. Neni elektronicky zniceny proto Ti to nepise diagnostika, kdyby byl spatny tak Ti auto nepojede.muze to byt vadny vstrik ale mechanicky a take Ti muze udelat daleko vice skody - znicit pist atd..pokud pisu kraviny tak se omlouvam ale mam takovy nazor.ze ma spatny rozstrik. Startovani za studena muze delat cerpadlo? Zhavicky ? Kdyz jde velky a cerny dym z vyfuku a auto neni nachipovane tak si myslim ze urcite vstrik ;-) take bych vycistil sani - zda neni zakarbovane diky EGR ventilu - mnoho lidi to nikdy necisti a pak nema kudy jit vzduch ;-)
  7. Jak tento problem muzu resit ? Turbo je jiz velmi znicene nebo to muze byt ta hrana pouze trochu a ten jev to uz dela ? Jak udelam to aby se to jiz neopakovalo ?
  8. Taky si mysli,ze to jsou hrany lopatek. Maly nevyvazek. Kdyz prdne hridel v turbu hned neznamena ze budu menit pul motoru ;-) nechce se mi menit zase turbo.mozna repas by pomohl :-) zalezi na jak dlouho :-) myslim si,ze houka.mnoha lidem.ze to neni tak zavazna porucha aby se nutne resila.vetsinou pak prasne osicka a olej jde do vyfuku - ne do sani
  9. Lidičky už někdo víte proč a zda je normální že houká turbo ? Je nějaká možnost jak omezit houkání ? Je to vlastnost turba nebo je něco špatně ? Nemám filtr pevných částic a ani KAT :D Je slyšet dost :( :D Děkuji za info
  10. Ten z toho zadku vazne nevyleza :-/
×
×
  • Vytvořit...