Přejít na obsah

_PLUSH_

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

_PLUSH_'s Achievements

0

Popularita

  1. perfektní budu resit nektery den, diky za návod... lze i Silikal , silikonovy sprej?
  2. Nemáte nekdo jednu sadu na prodej?
  3. Zdravím nechal jsem dělat rozvody. Kladky INA, řemen dayco zesílený na 150tis a pumpa Graf. Po výměně my to děla při 1700-2000ot zvuky jako hu hu hu hu... takovy hučení jak když máte osmicu :-) myslel jsem že je to moc naplé tak jsem mu to vrátil a prý je vše ok. Na volnoběh klid jinak se to neprojevuje. Někde jsem četl že to dělají právě ty zesílené řemeny, ale mě to neá furt spát :-) mám najeto už asi 2tis. km a furt stejný...
  4. _PLUSH_

    Startování

    Řešil jsem ten samý problém, ko za tepla i za studena. Rok 2001 66kw. Začal jsem startérem (valeo 11 zubů), byl suchý jak sviňa, vyčistil jsem ho, namazal pořádně a dal nové uhlíky. Pomohlo to na chvíly ale pak zase to samé. Čidlo jsem dal nové jelikož mi to diag ukázala, baterka ok, předvstřik ok, dobíjení ok. Měnil jsem těsnění na čerpadle a rovnou seřídil dávku na 3.6 mg, od té doby studené starty na drnc a teplé se o něco zlepšily! Pak zbývá jedině soft ůprava, uvažoval jsem o odporu na start ale nechcy tam zbytečně cpát takový věcy. Nemá zrovna nejméně najeto a bůhví kolikrát to kdo stočil. Tady snad už pomůže jedině soft, jelikož čerpadlo už je znatelně opotřebený.
  5. Sjete by to mene melo byt na vnitrni strane ne? Kde tlaci pistek na desku... Zatim to tak necham, brzdi to slusne bez zvuku.
  6. Nic jsem nezpozoroval.. Ale že by to dělalo na obou stranách stejně? Brzdí to perfektně, nepíská, nekope... nebo to zase jedině rozdělat, vyměnit nové desky a kotouče a vyčistit pístky. jen aby to zase nebylo zbytečně..
  7. Jedná se mi o O1 66kw. Koukal jsem jelikož se mi zdálo že už jsou desky KO. Po proměření jsem ale zjistil na obou stranách venkovní destičky mají cca 11mm i s kovovou plochou a obě vnitřní kolem 14mm. Tak i kotouče na vnitřních stranách mají malou nraničku a na venkovní cca 0.5mm a přitom by to vše mělo být naopak. Auto brzdí suprově nic jsem nezpozoroval. Možná je to normální a zbytečně to řeším.
  8. Omlouvám se upraveno na O1 GIV. Včera sundán dával jsem sérii... Jednná se o jeden z těch lepší počáteční cena tuším kolem 10tis, na auto jej dával majitel předemnou a byl koupen zde na fóru.
  9. Octavia 1 sedan , Golf IV .Najeto cca 40tkm. Plně funkční, jen se lehce loupou pružiny. Pouze osobně Brno, jinak poštou chci zálohu na ůčet. Možný prodej přes aukro.Původní hodnota kolem 10tis. Kč. tel.:736263259 Cenu: 3000Kč
×
×
  • Vytvořit...