Přejít na obsah

black-jack

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    103
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Informace

  • Zájmy
    Enduro, MTB
  • Auto
    Octavia I

Návštěvy profilu

849 zobrazení profilu

black-jack's Achievements

1

Popularita

  1. Po více než roční rozvaze nabízím svou parťačku k prodeji. Vozila mě 22 let, prodávám z důvodu nevyužití (druhé auto v rodině a firemní auto) a nedostatku prostoru (nemohu ji už parkovat v garáži jako doposud). Nějaká kosmetika se najde, ale jinak je auto v pořádku, interiér bez vad a čistý, vždy jsem se o celé auto staral. Prodám za 40tis, v této ceně budou i renovované kola z laurina (stříbrný komaxit) se zánovníma conti pneu 205/55-16. Jinak je na zimních savách eskimo 195/65-15 se slušným vzorkem. Uvítal bych prodej pečlivému majiteli, který z ní neudělá do roka vrak. r.v.3/2000, 445tis km, Kopřivnice 721 704470
  2. Čau, nevíte, jestli někdo neopravuje řídící jednotky xenonu (malá hliníková krabička za světlem)? Jedna součástka mi v ní vyhořela a vyhazuje to pojistku...
  3. TomasB: majitel je pryč, musíš mu zavolat, asi nemá přístup k netu!
  4. Díky za reakce, poslal jsem ho sem:-) http://www.cardiagnostik.cz jestli to nechá opravit, tak bych do ní šel, vypadá vymazleně.
  5. Ahoj, chystám se koupit OI RS, vypadá celkem vymazleně, jen mi stávající majitel sdělil, že svítí kontrolka bagu, občas se rozsvítí ASR a prý kvůli novému BOV ventilu svítí "check engine".... v elektrice se vůbec nevyznám, proto se ptám... jsou to prkotiny, nebo to můžou být položky za opravu v řádech x tisís Kč?
  6. Dneska jsem natočil tisíc km od výměny tlumičů a pružin a nemůžu si to vynachválit! Je to jiné auto, celkově tužší, jistější v zatáčkách, rychlejší odezva od volantu... lituju, že jsem ty tlumiče a nižší pružiny nanahodil mnohem dříve!!! :wallbash: :wallbash: :wallbash:
  7. Jak to bylo s barvama na OC RS I? Byla černá s perleť efektem ještě přestříkávaná bezbarvým lakem jako každá metalíza, nebo ne?
  8. Díky za tip, příště se podívám lépe... a už mi taky nebude vrtat v hlavě, na co je ten malý o-kroužek :wallbash:
  9. Odšrouboval jsem plastový "nosič" filtru a vyndal ven...přitom ještě trocha oleje vytekla. Filtr je nacvaknutý v tom "nosiči" ale, že by byl někde nějaký vypouštěcí šroub jsem si nevšiml. Je to celé na způsob filtru v OI, OII, FII, jen je to otočené naopak a dostaneš se tam zespod motoru.
  10. Dá, ale když mi při demontáži filtru tekl zbytek horkého oleje po ruce až k loktu (cca deci), tak jsem si zrovna nechrochtal blahem :lol:
  11. Tak jsem se rozhodl, ze po těch 400tis km by bylo dobré asi trochu poladit podvozek... pružiny budou H&R -35mm :palec:
  12. Je to tak... oil fitr je zespod, přístup nic moc :-(
  13. Tak jsem zkoumal, co vše uvidím pod kapotou SIII 2.0 TDI 110kw a nikde jsem neviděl olejový filtr? Už jste si někdo měnili olej někdo sami? Umí mě někdo nasměrovat? Začínám mít trochu z toho auta trochu rozpaky... jsou místa kolem motoru, kde by člověk strčil max spárovou měrku a naopak jsou prostory, kde by si mohl králík udělat pelech, kolik je tam prostoru :huh:
×
×
  • Vytvořit...