Přejít na obsah

Padouch

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    40
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Padouch's Achievements

0

Popularita

  1. Mám to samé akorát na Audi se stejným motorem. První start dne vždy na druhý pokus a nebo plyn na podlaze. Mám podezření na palivovou soustavu, asi čerpadlo.
  2. To je normalni. Hladina kapaliny se vzdy zvedne kdyz je auto zahrate. To s tou teplotou se mi stavalo taky a jeste se to dlouho ohrivalo a bylo to teplotni cidlo. Ale na octavii 1.6 se nezahrala vubec a byl to termostat. takze se prvni treba koukni i na to cidlo.
  3. Myslíte,že to platí i na audi s motorem 1.8T 132kw AJQ?
  4. Navod je tady http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=262&st=0 . Ja jsem to delal poprve a trvalo mi to tak cca 4 a pul hodiny. Ale urcite to jde i rychleji.
  5. Pokud chces demontovat horni dil, tak musis demontovat i spodni. Nic tezkeho, ale je to hodne sroubku. Ale chvilku to zabere. Ven musis dat vsechno jinak se k hornimu dilu nedostane.
  6. na ceskem se daji sehnat taky o neco lepsi. Pokud myslis typ A,B,C tak tady jsou rozdily http://www.skodaoctavia.cz/clanek/navigace-skoda-dx-druhy jeste u typu A nejde nahrat cestina pomoci CD ale musis se neco upravit na zakladni desce (alespon tak jsem to cetl)
  7. myslis tohle? http://elektro.bazos.cz/inzerat/30164181/Autoradio-s-navigaci-Skoda-DX-1U0-035-191-A.php na bazosi jich par je... taky o ni premyslim
  8. Pred dvema dny jsen zrovna menil palubku na facelift a airbag muze v klidu zustat. Jinak octa hezka. Taky planuju udelat facelit i venkovni. A zmena palubky je velkej rozdil. Vypada to pak mnohem lepe.
  9. Ahoj, chtěl bych si koupit DX navigaci do octavie, ale mám předface palubku. Někde jsem četl, že stačí vyměnit středový díl (http://www.skoda-dily.cz/eshop/1u1858087a47a-stredni-dil-pristrojove-desky.html), a že to jde bez problémů. Stačilo by to? postupně bych předělal celý interiér na facelift. Díky za radu.
  10. nerikej dvakrat. ale nemuzu jsem student... Treba dokopu nekoho z okoli aby ji koupil. Ale uz je malo casu jen do konce Listopadu! :-)
  11. Dle meho nazoru 2 nejhezci RS co jsem kdy videl. Kdybych mel penize tak moji 1.6 menim bez vahani. :-)
  12. Prosimte muzu se zeptat kde jsi sehnal to radio?
  13. Ahoj, chtel bych se zeptat kolik by asi tak stalo pridelani klimatizace co OI 1.6 74kW. Uz je mi z toho vedra spatne a to leto teprve zacina (doufam)
  14. presne tak nepletes. protoze ta sada s pumpou bude az za 14 dni tak to musim koupit zvlast..
×
×
  • Vytvořit...