Přejít na obsah

Laconi

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    40
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Laconi's Achievements

0

Popularita

  1. Ahoj, mám Octavii 2 po FL a u sedadla řidiče se mi docela znatelně hýbe opěradlo vůči sedáku, je to ve směru dopředu dozadu. Je nějaká šance něco někde utáhnout? Budu sedačky brzdo vyndavat tak bych k tomu měl mít lepší přístup. Díky za radu.
  2. Tak jsem se dnes vrátil ze servisu a kdyby to někoho zajímalo tak to dopadlo následovně: - kryt rozvodů sundali a přetěsnili, uznala to škodovka jako pozáruční opravu takže sem nic neplatil - ulomenej ventil se vyměnil, cena asi 300,- + něco práce - kontrolka chyby motoru byla způsobená nejspíš uhlodaným kabelem který vede k čidlu teploty, vyměněno všeho všudy sem platil 1600,- a auto bylo na servisu asi 5 hodin
  3. Dobrý den, podělím se se svými problémy s motorem 1.2 TSI 77kW v Octavii II FL, najeto 75000km, olej měněn předepsaný po 15000km. 1) problém je vzlínající olej kolem plastového krytu rozvodů viz foto 1 a 2. Děje se to někomu z vás? Pokud ano, řešil to někdo se servisem? 2) při zběžné kontrole motoru jsem zjistil uvolněnou hadičku která patrně slouží k odvětrávání víka ventilů. Na straně u filtru drží dobře, ale u víka ventilů je utržená v místě plastového ventilu viz foto 3 a 4. Samotný díl lze sehnat nový asi za 400,- ale obávám se že chybějící plastová část zůstala zaražená vevnitř tudíž si to sám asi nevyměním. Opět se ptám, stalo se to někomu z vás? Jak sek tomu servis postavil? Na různých zahraničních fórech jsem se s problémem setkal vícekrát proto si myslím že to nebude úplně ojedinělá závada. 3) nedávno se mi z ničehož nic rozsvítila kontrolka kontroly výfukových plynů a diagnostika hlásí P0110 - Pohoná jednotka - Intake Air Temeprature Circuit Nevím jestli to třeba nesouvísí se závadou číslo 2, nicméně auto jezdí normálně. Díky všem kteří pomohou.
  4. Prosím na kolik by přišlo vypnutí funkce signalizace prasklé žárovky na Octavii II FL, výbava Prima, MR2013?
  5. Krásné lesy kolem mácháče, Bezdezu atd. tam je to paráda taky tam moc rád jezdim
  6. Ahoj, dnes (1.1.) sem jel za tebou kus ve Kbelích kolem letiště, pak si odbočoval doleva na světlech za OMV pumpou (bílá OII FL).
  7. Chlapi jak u OII čístíte čelní okno zevnitř úplně u spodního okraje kde brutálně brání palubka a nejde tam prakticky nic strčit?
  8. Laconi

    1,2 TSI a olej

    Já menil olej ted po 15000km sam mimo interval, 30000km se mi zda zkratka moc, ale nedoleval sem ani jednou. Jinak sem daval ten Castrol Edge 5w30 podle specifikace VW asi za 175,- litr.
  9. Obávám se že ničím, dá se detailingovým sprejem ale nejlepší je origo lubrikant, ale pokud existuje i nejaká alternativa tak si nechám poradit
  10. Ja nevim, me Dodo neni moc sympaticky, pojedu s Chemical Guys
  11. Chlapi, muzu pracovat s IronX na travnaty zahrade nebo radsi nekde na betone, nerad bych aby nam to vyzralo travnicek Druhy dotaz se tyka claye, kde je nejlepsi s nim zacit? Nejdriv karoserie, pak treba okna a na konci kola? Díky za odpovedi.
  12. Zdar chlapi, každej tady oslavuje Lime Prime, ale já bych se chtěl věnovat spíš značce Chemical Guys, jaká je alternativa pro tento produkt, EZ Creme Glaze, Wet mirror finish nebo Glossworkz Glaze nebo něco jinýho?
  13. Už je mi to jasný, takže rozhodně clay všude a pořádně než něco odfláknout a pak litovat. Pak mám ještě dotaz, auto je starý půl roku, musim nějaký mezikrok nebo mužu po clayování jako další krok dát rovnou vosk?
×
×
  • Vytvořit...