Přejít na obsah

Tom992

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Tom992

  1. Tak taky nic .... tak uz asi nezbyva nez zhodit turbo a vycisitit toho jsem se bál nejvíc...jiná možnost asi neni :/
  2. Zkusim takze tim ze to tahne az od 2000 ot by to nemusela byt regulace, ptz nerad ybch sundaval turbo, snazim se aby oprava byla co nejlevnejsi:D, nekdy to jede hned nekdy ne no jak jsem psal...zkusim ventil :)
  3. Hadičky jsem zatim nezkousel, alre tento vikend sem byl na Slovencku cca asi 500km za celou cestu ani jendou vse tahlo od spodu. bezproblemu. 2 dny na to opet pod 2tis ot ani rana, zae vytocit motor 2,5 tis a turbo opet dalo plnej kotel. a zase to fungovalo normalne ...dela to proste nepravidelne. Porad mi mechos tvrdi regulace....ale to by delal porad a ne jen obcas..zadnej nouzak nic... Ty hadicky neypadaji ze byly rozervne ... proste turbo zabere az od vyssich otacek a drzi:)
  4. Mám podobný problém : Občas mi to zabírá krásně hned od spoda, ale z toho nic. Od 2000ot sepne turbo a pak valí krásně, dří výkon a nepadá do nouzáku. jak mile se dostane pod 1800ot zase jako kdyby obycejna 1,9D. Musím to vytočit nad 2tis aby zase táhlo. Toto se mi stává třeba 3x do týdne. takže nepravidelné. Může to být zatuhlá regulace i když to tahne až ve vyšších otáčkách, nebo ventil. VAG nic neukázal. Díky
  5. Zdravim potrebuju radu, nema nekdo zkusenosti s repraky v kuftru v octavii combi? misto originálu tam dat nejke napr pionner 4*6 nebo dat dopredu repro a vzadu subwofer, Co je lepsi? diky
  6. POTREBUJU INFO, MAM OCTAVIA I, a mam k tomu originalní vystrelovaci klic, jenze zapojoval jsem rado a od te doby mi klic nefunguje, kontrolka sice blika nna klici, ale nereaguje klic, i kdyz to zamknu klicekm tak ve deverich svetilko taky neblika. kde muze byt chyba??
×
×
  • Vytvořit...