Přejít na obsah

koluch80

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    24
  • Registrace

  • Poslední návštěva

koluch80's Achievements

0

Popularita

  1. Měnil jsem tyčku řízení,čepy řízení,homokyneťák,ložiska a stejně to lupe.Ale ten homokyneťak se mi nějak nezdá.Uvidíme dneska jdu ke kámošovi na zvedák,tak jsem zvědav na co příjde.
  2. Při utažení matky (č.9) mi matka projde dílem (č.8).Tudiž i když mám ložisko (č.7)a díl č.8 utažené matkou (č.9) tak díl č.8 uplně v pohodě bez jakéhokoliv násilí sundám.
  3. Zdravím chtěl jsem se zeptat zda nemůžou lupat podložky na předních tlumičích.Dal jsem tam 3cm vysoké.Jo a taky jsem se chtěl zeptat zda je normální,aby prošla matka co drží pouzdro ložiska horního uložení a ložisko skrz to pouzdro. Díky
  4. Zdravím prosím vás o radu jaké dat zadní silenbloky na přední ramena.Mám octavu 4 roky a silenbloky měním pravidelně jaro,podzim a už mě to přestalo bavit.Jsou nějaké kvalitní třeba plné,nebo tak něco? Díky
  5. A když dám tyto 3cm podložky dopředu i dozadu.Nezmění se mi geometrie?
  6. Tak závada doufam odstraněna.Stačilo zajet do auto lukáš a bylo po problému.Chyba byla,že jsem měl špatné hodnoty na čidle.Napichli to na diagnostiku,připsali hodnoty a chyba pryč.Důvod je prý jednoduchý.Stačí malá odchylka při výměně čepu a nesprávné seřízení roviny volantu a zbihavosti a kontrolka se rožne.Tak ze doufám ze už bude klid. :-)
  7. Zdravím začala mi svítit kontrolka protiprokluzu.Když jsem to pro zjištění závady napíchl na VAG,tak mi vyskočila chyba 00778 což je nějaké snímač úhlu otáčení.Nevíte kde jej najdu na autě? Díky
  8. Tak už můžu z jistotou říct,že to bylo opravdu tou manžetou.Manžeta vyměněna najeto od výměny 300km a bez jediného klepnutí.
  9. Mám problém se sevo čerpadlem.Začaly mi hučet ložiska v čerpadle.Je složité si čerpadlo z repasovat doma sám?Musí se něco vyvažovat,nebo nemusí?
  10. Tak závada doufám zjištěna.Prasklá manžeta poloosy.Zítra jdu koupit novou a jde se měnit.Tak doufám že už bude klid.
  11. Zdravím mám problém s klepáním od předního kola.Zásadně to dělá,když jedu po rovině a mám vyřazeno.Čím víc spomaluji tím víc to jde slyšt.Přirovnal by jsem to ke zvuku jako,když je kámen ve vzorku pneu.(ale já ho tam nemám :-) )Zapoměl jsem dodat že mi to dělá na octavii combi 1.9 TDI 96 Kw.
  12. koluch80

    Hučení od kola

    Zkus se podivat na brzdove destičky,nebo ten krycí plech co je za kotoucem jestli nahodou není prihly ke kotouči.A píská v zatáčce,nebo i na rovině?
  13. koluch80

    Hučení od kola

    Tak gumy byly poskákane.Bohužel tlumiče K.O.Ale už jsou vyměněny.Gumy jsou zabroušene o nový asfalt a vše O.k :-) Díky za radu.
  14. Zdravím mám problém z hučenim od pravého kola.Po přezutí na letní kola mi začalo strašně hučet pravé kolo.Jelikož jsem věděl ze mám chycene ložisko,tak jsem ho vyměnil.Hučení se zmirnilo,ale pořád něco hučí.Dělá to pouze pokud se auto nakloní na pravou stranu.
×
×
  • Vytvořit...