Přejít na obsah

Michaela

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Michaela

  1. Michaela

    Teče mi dovnitř

    No teče tam spíš ze shora přesně tam kde to fouká jinak všude jinde je sucho, tak že zkusím se podívat na ty panty a seřídit to takhle a dám vědět, jinak zatim díky :)
  2. Michaela

    Teče mi dovnitř

    Ahoj, mě taky teče zadníma dveřma za řidičem ale spíš než teče tak jakoby fouká při vyšší rychlosti jakoby byly dveře otevřené což nejsou, vyměnila jsem celkově těsnění kolem dveří ale furt fouká, pak jsem zjistila že kolem dveří neni stejná šířka všude tak že si myslim že to bylo bouraný buď zezadu nebo minimálně na levé zadní straně.
  3. tak už koukám na ty alarmy a asi si koupim nějakej ovladač od nich, dík za pomoc :)
  4. Dobrý den, chci se zeptat, mam octavii rv 1998, 1.9TDI 66Kw+ chip a chtěla bych vyměnit stávající turbo za větší ale asi repasované, je to možné, díky za odpověď, jinak je motorově a celkově OK :)
  5. No dodělávka to právě je určitě a ten ovladač vypadá jak když prošel bojem pač je praskelej a poslepovanej izolepou :D ale fotku dodám, spíš by mě zajímalo kam se mam obrátit kde ty dálkový ovladače dělaj tak aby to fungovalo. ale zatim díky za odpověď.
  6. Ahoj, mam dotaz, mam jedničkovou octavii 1.9TDI rok výroby 1998, otevírání je na dálkové ovládání ale klíč je samostatnej, jenže ten šmoula co to auto měl předemnou tak zrušil všechny zámky u dveří tak že bez toho dálkáče se do toho auta včetně kufru nedostanu a ted mi začal ten dálkovej ovladač blbnout i přes to že tam je nová baterka, tak se chci zeptat zda je možný sehnat jen ten ovladač ale aby to fungovalo? Díky za odpověď.
×
×
  • Vytvořit...