Přejít na obsah

shooter.jk

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Informace

  • Auto
    Octavia IV

Návštěvy profilu

705 zobrazení profilu

shooter.jk's Achievements

0

Popularita

  1. Prodám Škoda Octavia II facelift, 1,9 TDi, r.v. 10/2009, najeto 137.000 km, výbava ELEGANCE s paketem Dynamic Výbava: dálkové centrální zamykání, kola z lehkých slitin (17´), zimní ocelová (15´), tažné zařízení, tónovaná skla (certifikát) vyhřívaná a sklopná zrcátka, xenonové natáčecí světlomety, přední mlhovky, ostřikovače světel, zadní stěrač, el. ovládání všech oken, automatická klimatizace, loketní opěrka přední zadní, tempomat, Maxi Dot, vyhřívaná seadadla, sportovní sedadla paket Dynamic, dekor dřevo, autoradio Swing, parkovací čidla zadní, alarm Jablotron s GSM (SIM kartu lze převézt) ABS, ASR, EDS, ESP, MSR. Historie: Vůz zakoupen v programu Škoda Plus s garantovanými kilometry. Své kilometry doložím protokoly z technických prohlídek. STK platná do 10/2019. Chip motoru (kvalitní u TDIfun, spotřeba 5 l/100 km), preventivní výměna ojničních ložisek motoru BXE (Rolbař), výměna rozvodů a vodního čerpadla (Rolbař), Výměna oleje po 15.000 km (Olej Castrol na další výměnu s vozem), Běžná údržba (brzdy, filtry, klima). Vůz je udržovaný a spolehlivý. Cena: 195.000,- Kč Kontakt:
  2. Odpověď Rolbařovi i MiSKO83 (SZ) Auto bylo vyrobené v říjnu 2009. Foto přikládám...
  3. I kdyby někdo dokázal odhadnout "kolika % motorů těchto ročníků se tato závada může týkat" tak na pravděpodobnost bych se v tomto případě nespoléhal. Moje auto je ta výše uvedená Octavia 2010 s nájezdem 110000 km a jsem rád, že jsem to nechal zkontrolovat a snad budu mít klid. Jinak k práci Rolbaře... Pověst, která ho tu provází nelhala. Dělal mi rozvody, šály, opravil airbag a na oběd jsem odjížděl domů! Je vážně dobrý! :-)
  4. Nemáte někdo dobré zkušenosti s nějakým servisem z okolí Loun, kde bych mohl preventivně pořešit toto téma?
  5. Koukám, že spojku už jsi vyřešil, tak až trochu pojezdíš, tak by ses mohl trochu více rozepsat. Jak to jezdí proti originálu, co spotřeba, jak dlouho to chipování trvalo, mohl jsi být u toho atd. atd. Čím více tím lépe :-) Díky!
  6. OK, díky za odpověď. V únoru se chystám na Moravu, tak stále přemýšlím, že bych také zavítal do Těšína B)
  7. Tak jak to vypadá s tím chipem - čekám na reference
×
×
  • Vytvořit...