Přejít na obsah

vory

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

  • Poslední návštěva

vory's Achievements

0

Popularita

  1. Já mám dlouhodou spotřebu 7,5. Jezdím město 35%, mimo město 35%, dálnice ten zbytek. Někdy jezdím předpisově to se dá jet i za 5 litrů a někdy po dálnici pod plným i 9,5. Rekord mám 10,4 a to už opravdu víc nejde. Když jedu běžnou jízdou 60-70 vesnice, 120 mimo a 160-170 po dálnici tak jedi za 6,5 - 7 záleží jak moc se musí zrychlovat dle provozu. Příkládám foto spotřeby 5,1l/100km (stav tachometru cca 12000 , zimní 18" kola) Klatovy-Plzeň rychlost cca 50-60 vesnice, 100-110 mino, 120 přivaděč. Za celou cestu předjeté 4 auta, provoz spíše menší cca 13:00... Reálně auto začalo mít stabilní a klesající spotřebu po cca 3000 km. Aktuálně najeto za necelých 5 měsíců 15500 km.
  2. Je tady někdo kdo už se odvážil na chiptuning? Případě kde a za kolik Vám to dělali. Jak je to ze zárukou? Trochu si pohrávám s touto myšlenkou - mám nabídku od x-tuning i s pojištěním záruky. Ŕíkám si zda už to není na převodovku a motor moc třeba o 30 kw více. Díky za reakci a názor.
  3. Mohl bys poslat fotku jak to svítí? nesvítí to moc když je tam tolik diod na jedné žárovce?
  4. jj já jsem si je ještě stihl objednat... V konfigurátoru asi ani neboudou do léta prý, nestíhají vyrábět... když jsem jedno odřel, tak byl problém poslat nové a když jsem chtěl sadu na zimu tak jsem se vůbec nechytal, prý mi je prostě neprodají, takže tyhle kola jsou teď lepší než zlato
  5. Ano je mi jendo kolik to stojí. Jen mě to zarazilo. Jinak tich 150 tis je nasčítáno vše navigace, světla, řídící jednotky, výbojky, odtah, nové kabely, práce atd... Pak sem dám pro zajímavost fakturu :-D
  6. Vybrali to v Řepých... Bude ta sranda stát něco kolem 150 tis jinak se dá kolumbus sehnat za 12 tis ten nový led. Pojišťovny je ale neplní když se neberou přímo ze škodovky, prý jsme si to udělali sami češi. Se točily dokolo porád ty samé navígace.
  7. Mě minulý tide take vybrali auto druhé auto Octavia II RS FL na pakrovišti. Vzali Columbus, světla, přeštíply kabely a poškodili palubku. Prý za noc vybrali 12 aut a minulou noc 20. Fakt husté to hlavní město.
  8. Super auto a krásné kola 18" ať dělá radost :-) Já da na zimu gemini ty leštěné :-) Kolik máš zatím průměrnou spotřebu?
  9. Díky chlapy, to mám radost. Jsem zvědavý co za to budou chtít. Já mám pojištění od škofinu takže nevím zda to tam je
  10. Tak jsem o víkendu pokořil hranicic 10 tis km A máme tu první "závadu" můj motor navštívily kuny!!! Svi.. jedny zas.... Rozkousaly mi kabely a hadičky na podtlak, takže auto jelo asi jako když u HTP zatahnete ruční brzdu... Řešení v servisu, zatím provizorně opravneno a v pondělí budou nové díly ale třeba čidlo na DPF jen spájeli a prý není protřeba měnit... Nevím jestli není lepší ho nechat vyměnit... Co si myslíte? Ani nevěděli jestli se na to vztahuje záruka a záruka mobility... Jsem zvědavý co si v pondělí řeknou ale jsem rozhodnutý to nenechat jen tak... Známý už tam byl 4x s tímto problémem. A řešení vždy "nějak" opraveno nastříkáno a pípák v autě ale to je hrozný zvuk to tam určitě nechci. Má někdo nějakou zkušenost?
  11. vory

    Problem s bixenonom

    Také mi přijde že mi svítí xenon více do leva oproti OII RS FL a hlavně nesvítí tak modře, neřešil někdo výměnu výbojek za jiné? Pojedu na výměnu pneu tak se zetám na možnosti. Ale bohužel jak píšete tak je s kvalitou v autorizovaných servisech špatné
  12. 7,7 a vůbec to nešetřím 5,2 nejméně když jsem dodržoval předpisy 9,5 pod plným na dálnici
  13. Díky Ten byl společně s 19" podmínkou :-D Jinak dělá radost aktuálně najeto 8600 Km
  14. Máte na něj někdo kontakt? Zavolám mu a domluvím se. Klidně mi ho můžete poslat do mailu : alesvoracek@me.com Díky
×
×
  • Vytvořit...