Přejít na obsah

tom591

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

tom591's Achievements

0

Popularita

  1. Díky za radu, jak se na to dívám, tak bude opravdu lepší ho někde koupit za pětistovku... Dále se omlouvám za chybu v nadpisu kdo by taky něco "deomnoval"...
  2. Zdravím, předem se omlouvám pokud bylo toto téma již založeno... bohužel jsem nic konkrétniho nenašel... Jak lze demontovat sklo (přední plastový kryt) u světlometu Octavia II (2007 před faceliftem). Zcela se mi uvolnila parabola (líta po světlometu) od toho šroubku který drží kovový háček pro uchycení žárovky. Díky moc za reakce. T.
  3. !! KOLA JIŽ PRODÁNA !!
  4. Nabízím k prodeji originální 4x Škoda ALU kola 17" Pegasus (nikoliv Zenith jak jsem uvedl v nadpisu, omluva). Dvě kola lehce poškrábaný (nikoliv vyštípnuté kusy !!), obuté na Continental (na dojetí). Měl jsem je na Octavii II. K vidění ve Staré Boleslavi. Cena 5.000,-. Tel.: 608 975 389. !! KOLA JIŽ PRODÁNA !!
  5. tom591

    Světilko u ruční brzdy

    Zdravím, tak jsem si dnes tu žárovku vyměnil, v popelníku, a svítí tak nějak hodně slabě, jakoby do žluta, jenom je vidět jak se rozpálí vlákno, taky Vám to svítí tak slabě?
  6. Díky za odpovědě... Ještě jsem přemýšlel jak důležitý je tam tak ten vyhřívač... ale prostě je koupím a hotovo, když už to tam je...
  7. Zdravím, dnes jsem měnil přední ostřikovače Octavia II 2007 (zjistil jsem že to jde i bez sundavaní toho plastu). Po vyndání starého jsem narazil na problém, vedou do něj ještě dva kabliky, nevím proč, není to jako konektor, prostě natvrdo plastem zavařený hnědý a černý kablík. U nového dílu to není takže jediné co mně napadá že to bude nějaký rozmrazovač trysky ale ještě jsem o tom neslyšel. Viz foto. Umí někdo poradit? Jednu jsem vyměnil, tu puvodní jsem dal stranou a napojil novou. Viz foto. Díky za rady. (hledal jsem na fóru, podobné téma jsem nenašel, tedy předem se omlouvám pokud to už tady je)
  8. Zdravím, pokuď se toto téma už probíralo, omlouvám se, ale nic jsem nenašel. V Octavii II 2007 mám takové to dvojité stínitko jak u řidiče tak u spolujezdce. Pod klasickým je ještě takové menší plastové. To se sundá pokuď je to hlavní na boku, problém je že u toho plastového nějak odešla aretace , takže vlastně když dám stínitko nabok (vlevo) to plastové jenom tak visí... U spolujezdce je to v pohodě. Nechtěl jsem to nějak rozebírat pokuď se nedopídím jak to s tím je, zda-li to už někdo spravoval, nebo to nejde... Díky za rady.
×
×
  • Vytvořit...