Přejít na obsah

KOŠŤÁL

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    62
  • Registrace

  • Poslední návštěva

KOŠŤÁL's Achievements

1

Popularita

  1. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=30891&hl= Podle DP se musí zapnout dálková světla a výhřev okna a měří se ve zvýšených otáčkách někde kolem 4000 Minulý týden jsem to řešil na emisích,taky mě nechtěl pustit.Nakonec to v tý jejich mašince našel
  2. Tenhle názor mi přijde hodně ujetej.Čekat někde hodinu ,než se někdo uráčí přijet...To si to kolo radši vezu sebou.
  3. U 77 a 43 se mají zvýšit otáčky a proběhnout test po sešlápnutí brzdy
  4. Takhle.Asi mi tenkrát došly šroubky :jelen:
  5. Obdelník z plechu cca 150x100x2mm vrutama přišroubovanej k zadní části opěradla.Na něm je navařená matka,ke který se šroubem přichytí kolo.Až bude auto doma,tak vyfotím.
  6. Já to mám takhle-z kufru to nezabralo skoro nic,jen jsem musel trochu vyříznout dvojitou podlahu a na zadní starnu opěradla přidělat držák
  7. Souhlas s Honzou,delal jsem motor znamymu. Spotreba skoro litrl na 1000km. Zapeceny krouzky,vymeny oleje klasicky longlife po 30tkm.Too vse v 90 000km.
  8. Teplota vzduchu nesmí být vyšší,než 60 stupňů !!! Toho bys asi stejně těžko dosáhnul,protože bývá vyšší tak o 10 stupňů max. oproti teplotě okolního vzduchu.
  9. To bude oříšek pro majitele aut a bysnys pro servisy(a myslím,že to bude umět málokdo udělat.-hlavně pro nekoncernový auta,kde je informací pomálu)
  10. Aha,jen píšu osobní zkušenost.Po vymazání chyb z paměti -readiness na jedničkách. Jinak po vytvoření auto jede podtstatně líp.
  11. Hlavne tam musite mit toto. 99% aut to tam mit nebude,protoze readiness code se smaze pri mazani zavad z jednotky i pri odpojeni baterie. A malokomu se tam nahraje sam,je treba ho vytvorit .A samozrejme mit v cajku vsechny veci,ktere souvisi s rizenim motoru,protoze jinak se to nepovede. Kat,obe lambdy,sekundarni vzduch,egr,aktivni uhli
×
×
  • Vytvořit...