Přejít na obsah

pohodycka

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    55
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

pohodycka's Achievements

0

Popularita

  1. zdravím, Mam takový dotaz, možná je blbý ale jak se říká za zeptání nikdo nic nedá :) , A ted k věci: dá se někde sehnah Vag diagnostika? je možno ji někde stáhnout nebo tak nějak jiným zpusobem sehnat? Budu rád za každy ohlas.
  2. Dobrý den, jak ým způsobem jste pridělal držák k sedačkám? nemate nejakou fotku držáku s jeho uchycením ? děkuji za případnou reakci
  3. zdarvim, muj problem s 75kw stale trvá (kolísání otáček na volnobeh 1500-2000ot)ale proto nepišu, napíchl jsem ji na diagnostiku ale auto s diagnostikou NEKOMUNIKUJE, tak mě zajímá jestli jste už nekdo neco podobného řešil,a pokud by někdo poradil byl bych rád .
  4. já sem mluvil s jednim servisnim technikem, že si to řídící jednotka pamatuje a tak to není zapotřebí to nastavovat.
  5. zdravim, moje octa (benzin+lpg) 1,6mpi mě už pěkně pije krev, už sem vyměnil první lalmbdu, váhu vzduchu, zkoušel jsem i škrtící klapku z jiného auta(mělo najeto 70 000km) , zkouška těsnosti sání.EGR zkoušen diagnostikou, aktivní uhlí taktéž, Vše je narosto v pořádku ale octa stále a stále zlobí :( na volnoběh kolísá 1000-2000ot/min, tak kdyby se našel někdo se stejným problémem byl bych velice rád kdyby se ozval a poradil jak tento problém vyřešil. děkuji za reakce
  6. zdravim dneska sem byl v servise, a tam mi vice meně rekli totež co pise venca, hadice kontrolovali a nic a pak skusili hodnoty lambd a nestačili se divit první lambda ukazovala 1,9971V a druhá 0,9953V. Tak sem ji objednal a co nejdriv ji vyměním a doufám že už to bude v pořádku
  7. hm tak to já už mam najeto 200km a je to čím dál horší jak kolísají otáčky, na volnoběh se to pohybuje mezi 500 a 2000ot/min kdy na spodní hranici už skoro chcípne motor .
  8. vím, mam toho celkem dost načtené ale někdo říká že to není potreba že se sama nastaví, ale já si myslim že když třeba byla špatně nastavená před čistěním tak po vyčistě ní seopět nastaví do špatné polohy, mám to v plánu co nejdrive zajet někam do servisu a nechat ji nastavit. To by měl mít každý autoservis co se zabívá Škodou, nebo ne?
  9. zdravim, taktéž mam problém s volnoběhem(jak na benzin tak na LPG) u své octavie 75 kw 2006. Prvně to začalo držením velkého volnoběhu to jest kolízání 1000-1600ot/min tak jsem se tady dočetl že když se vyčistí škrtící klapka tak to pomůže, ale nepomohlo to je to ještě horší tedka to kolísá mnohem víc je to mezi 400 a 1700ot/min, nacož to skoro chcípne přitěch malích otáčkách. jediné co se zlepšilo po vyčištění je akcerelace, ted jde auto krásně za plynem a jede krásne až na ten volnoběh. Mam najeto 277000km a klapka je nejspíš původní. Tak by mě zajímal váš nazor jestli je možné že je klapka KO a zda by takovou nezdobu udělal špatný šnímač teploty motoru?
  10. zdravím,tak dneska sem si na octě vyčistil škrtící klapku, byla dost zapečená od výfukových plynů od EGR. Mrzí mě že to stejnak nepomohlo vyřešit můj problém, jediné co se zlepšilo je to že jde líp za plynem. ale to že, místo volnoběhu kolísá 1500 ot/min +-300 ot /min se nijak nezměnilo. Nemáte někdo nějaký nápad co by to mohlo dělat? jo a abych nezapomněl tak to dělá jak na benzin tak na LPG.
  11. díky za odkaz ,ale já mám 75kw, tipuji že to bude téměř stejné krom plynu já ho mám elektronický zatim co 74kw má lanko, jen se ptám jestli stačí vycvaknout kontakt? a hlavně o co mi jde jestli to nebude potreabovat nastavení pres počítač ten plyn jako sám o sobě, neberu v potaz nastavení klapky vagem ;)
  12. zdravim, má někdo z vás skušenost s čištěním škrtící klapky? v poslední době mi auto nechce držet klasický volnoběh :( , ale stále kolísá volnoběh 1000 -1800ot/min a někde sem se dočetl že když se to vyčistí tak to někdy pomůže. Tak kdyby mi někdo poradil jak ji vyčistit či případně čím? ;)
  13. zdravim mam octu 1,6 bfq a mám podezření že mi odešli kloubky na poloosách (280 000km) tak se vás chci optat jestli někdy někdo z vás demontoval poloosu, a kdyby byl od té dobroty a napsal mi jestli je na převodovce( vývod poloosy)nějaké těsnění? Zkrátka když odšroubuju vnitřní kloub od převodovky , těch šest torx šroubů, jestli mi vyteče olej z převodovky nebo ne? děkuji za reakce
  14. zdravím mam taktéž 1,6 BFQ 2006 280 000km když je venku teplota nižší jak 10°C tak auto chytne skvěle to si nemužu stěžovat i otáčky jsou v celkem v poho ale trápí mě ten strašlivej bílej dým co jde z výfuku (pára to není) newim co to je, a tak kdyby měl někdo podobnou skušenost byl bych rád kdyby zareagoval děkuji.
×
×
  • Vytvořit...