Přejít na obsah

Vala

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    123
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Informace

  • Auto
    Octavia II Combi

Návštěvy profilu

2 002 zobrazení profilu

Vala's Achievements

3

Popularita

  1. Pokud si myslím dobře 9201 by to mělo byt.
  2. Tak teď už je ovečka opravdu na prodej, 3auta už neutáhnu 😄 Takže se pomalu budu s vámi loučit, ale vracím se zpět kompletně mezi Audi. Ale aspoň jsem si užil nějaké úpravy na vozu 🙂
  3. Vala

    Voda ve voze

    Ta Hadička by mohla byt takové riziko, tak na to kouknu, to jsem po ránu hned nestihl a asi to je dele, s autem již jezdí přítelkyně a nejezdi se v zadu.
  4. Vala

    Voda ve voze

    U šíbru úplně sucho, sloupky taky, odtokové kanálky jsou jinde. To by bylo mokré ve předu nebo v kufru, Ale jen za řidičem je hodně náhoda.
  5. Vala

    Voda ve voze

    Díky, mám sice před FL, ale byla první věc na co jsem koukl, dveře suché. Proto už nevím kde hledat něco dalšího.
  6. Vala

    Voda ve voze

    Ahoj, mám mokro za řidičem vzadu, jen na podlaze, plasty a strop suchý, šíbr mám, ale taky všude sucho a kanálky jdou do předu a ne za řidiče do zadu. Nesetkal se někdo s tím? Kde co hledat?
  7. Tak hoši, pomalu začíná loučení, přechod na něco novějšího a do jiné třídy. Možná ovečka zůstane pro otce, takže aspoň v rodině. Vyhrála Audi A4 B8 po FL, 2.0Tdi 130kw, 8st. multitronic.
  8. Tak, a auto jde do prodeje a bude výměna za něco novějšího, ale asi už ne Octavie.
  9. Ale další problém je, že když nikdo do 200k neměnil olej, je velká pravděpodobnost že odejde Mechatronika. Kterou ani p. Sixta neumí opravit. Nakonec na Ostravsku repas a ušetřeno 25k.
  10. Čau, na ty radia jde koupit original slot z ali na USB do toho prostoru Jinak pozor na olej v DSG ať nedopadneš jako já 😄 Ten interier je pěkný černý, nechtěl jsi rovnou z RS?
  11. To vím, když jsou ty vroubkované. Ale na dveře jdou sehnat rovnou na lak. Ale viděl jsem už přední a zadní, jen nemůžu sehnat. Takže předek a zadek mě asi čeká upravovat.
  12. Lukyn2020 Držet bude, ale když spočítám kolik si vezme lakýrník co mi dělal masku třeba, tak je tam rozdíl třeba 100kč na střiku, ale chci nechat original kryty kdyby náhodou při prodeji, tak proto uvažují o druhých řerných. Světla gumou? To dělal ale povrchově, já mám mlhovky stříkane ve uvnitř, STK to pošlo čistě a nikomu to nevadí, takže takhle chci udělat i hlavní, plus další úpravy. riska_123 Když už konečně jezdí, je potřeba to dotáhnout trošku.
  13. Ty lišty chci taky, na dveře jdou koupit lišty na lak a na nárazníky jsem viděl u pár aut, nebo budu muset přebrousit, jde o to že tenhle plast není na lak.
  14. Zrcátka chci sehnat druhé a dát je do černa, ale lakem, folie jde vidět, prý se lepí na 3x. Střecha a sloupky jsou folie . A maska je lakovaná do barvy vozu, a znaky udělané do barvy vozu s černou. Světla ještě chci dělat do černa, jako mlhovky. Chrom se mi vůbec nelíbí.
  15. Tak nějaké další změny pokračující. Konečně černé sloupky a černá střecha.
×
×
  • Vytvořit...