Přejít na obsah

riska_123

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    372
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Informace

  • Auto
    Octavia II

Návštěvy profilu

1 807 zobrazení profilu

riska_123's Achievements

2

Popularita

  1. Prodám kolo mrx 26". Velikost rámu 21" řazení komplet Shimano deore. V brzdy Avid. SPD pedály Shimano. Vzduchová vidlice santour epikon se zámkem z řidítek a s nastavitelným odskokem. Přidám nosič na sedlovou s brašnou a boty pro SPD Shimano velikost 46. Dohoda na ceně možná. 736773126 Ostrava
  2. R.V. 2008.Vozidlo je po výměně těsnění pod hlavou.hlava motoru byla srovnána odtlakovana, výměna termostatu a rozvodu. Interiér je v pěkném stavu. loupe se bezbarvý lak, Koroze na levém prahu. Výbava: ABS, centrální zamykání, D.O. ve vystřelovacím klíči, druhý klíč klasicky. posilovač řízení, isofix,2x airbagy, elektrické přední okna, automatické rozsvěcovaní světel, ukazatel servisního intervalu, rezervní kolo. STK 5/24 nyní nová evidenční kontrola. Rozumná dohoda na ceně možná
  3. Dnes se mi povedlo koupit ramecek kolem radia za 300.. sisce s vyrezem na drzak tel. Ale porad lepsi jak ty diry kolem. Jeste ho predelam do cerne matne.
  4. No krasa. Jsem docela rad ze nemam sibr. Kdysi kdyz jsem mel hondu se mi ucpaly odtoky a naplnila se cela vanicka ktera tam byla. Na prvni krizovatce jsem zabrzdil a za krkem mel asi 3 litry vody. Strasne prijemna zalezitost. Hlavne ze se poveslo spojit.
  5. Tak olej mel byt menen co 60tkm pravidelbe.
  6. Jeste jednou diky za rychlou domluvu a praci Cosbymu.
  7. Tak doufam ze bude vse ok. Olej mel byt meneny kazdych 60tkm. Jde tam vse origo a dela to Cosby ktery ma tady autorizaci klubu. Tak snad. Vim ze nejaka primo redukce je. Ale vic me tesi ue si to udelam sam a nemusim cekat nez to dojde z ciny.
  8. To co je ted v aute cerne, jsou origo plasty z rs. Stropnici budu delat asi tuši. Delal jsem to tak i na Ol. Co se tyka usb, radio ma vyvedene usb ze zadu a ja to jen protahl dopredu. Ze predu jsou jen dva sloty na msd karty. Jedna je pro data druha pro gps.
  9. Tak zase neco pridame, dnes jsem odvezl auto ke Cosbymu na vymenu oleje v dsg. Tak snad vse probehne v pohode a nebude zadny problem.
  10. Pekne si se do toho pustil.
  11. No tak nad tim taky uvazuji. Na barakubse vzdy hodi.
  12. No dal, dal bych chtel dodelat cerny interier, sehnat funkcni zadni repro, obednat ramecek kolem radia a klimy. Usb je na data do radia mp3, video. Je to origo k tomu radiu.
×
×
  • Vytvořit...