Přejít na obsah

sedlonj

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    46
  • Registrace

  • Poslední návštěva

sedlonj's Achievements

0

Popularita

  1. Už se k tomu odhodlávám asi půl roku, ale pořád se mi nechce, protože vím jak to půjde blbě :-D
  2. V-Maxx a teď jsem dával druhý... Odešel po skoro 90-ti tisících.
  3. Díky... Dnes ještě sundám folii z mlhovek a stříknu do černa zrcátka
  4. Tak proběhla další změna... Dlouho jsem váhal co koupit, origo kola z RS se mi líbila a nakonec i zvítězila, přeci jen mám auto na denní ježdění, najedu 40000 km ročně, tak jsem nechtěl naložený drhnout a tak... Já jsem spokojený s volbou :-)
  5. Tyhle jsou bohužel malé... Ale ty jsem tam chtěl... Ta kola jsou BBS a mají jiný rozměr... :(
  6. Díky Já jsem spokojený :) Už mám konečně i krytky... 235,- za jednu je super :(
  7. Když jsem je dal na auto poprvé, tak se mi to také nelíbilo, ale změnil jsem názor a jsem spokojený. :-) No ježdění nic extra, ale da se to. Zas tak tvrdé to není, takže v tomhle ohledu pohoda a já s tím nelitam, takže díry moc neresim, protože se stiham vyhnout :-)
  8. Trochu to tu zaktualizuji :-) S autem jsme se trochu natrápili. Nové originál turbo a nová originál hlava problém vyřešila. Přemýšlel jsem, že bych auto prodal, ale asi to nemá cenu, nové stejně nekoupím... Tady vím, co jsem dělal a co ne... Najel jsem s ním přes 100000 km a tak se pod.lat něco mohlo Koupil jsem nová kola a zapsal 18" do TP
  9. Prodám letní sadu Kola nově stříkána, vyvážena, neházela. Gumy tak na rok, myslím, že dva dají v pohodě. Důvod prodeje: Budu kupovat 18", takže možná výměna i s mým doplatkem. Cena 9000,-
  10. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=15554 Je tohle to o čem mluvite? Píšete ;-). Včera se mi tam nacpal sníh a tím tlakem to prasklo a teď mi to tam visí. Na obrázcích z etky mi to není úplne jasné. Je to výplň podvozku leva, nebo je to přes cely spodek? Díky za rady :-)
  11. Ahoj,

    odpovídal jsi mi na polomotor na 2,0 TDi... Stále ho máš? Kolik za něj představujete? Stačí jen polomotor, hlava byla kontrolována...

    DĂ­ky za info

  12. Hlava je pry uplne ok, jen dostala nova tesneni, turbo je uplne ko, takze v pondeli dovezou nove. Tak to snad uz bude zas jezdit :-)
  13. Pruziny neeee... Stavitelnej podvozek sesroubovanej na max co sel... Slo by to hnat jeste nize, ale uz takhle se jezdi blbe :-) Dnes jsem zjistil prvni info o aute a shanime nove turbo... Hlava by mela byt ok, ale je pro jistotu na testu... Menit budu i chladic, ale s tim se pocitalo a piska pri nastartovani nejaka kladka ci co, tak ta se bude menit take... Snad to dobre dopadne... Diky za chvalu i podporu ;-)
  14. Je to nad Podgorou, takže kousek od Makarské :-) Já ji zmenšil, aby se snadno vložila, ale nad kapotou je vidět Podgora :-) Takže máš pravdu :-)
×
×
  • Vytvořit...