Přejít na obsah

David_Palka

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele David_Palka

  1. Ahoj chci se zeptat chtěl bych sehnat někde tady takovouhle lesklou lištu na přední nárazník : http://www.skodahome.cz/timthumb.php?src=files/2013/predstavujeme/SKODA-Octavia-Okta/SKODA-Octavia-Okta-002.jpg&w=900 Nikde ji nemůžu najít je možné že je tam ze 4kového golfa ? shodují se ty rozměry těchto lišt ? Předem díky za odpovědi :)
  2. Zdravím chci se zeptat jak zlepšit jízdní vlastnosti této octavie 1.8t (jaké použít tlumiče, pružiny atp. ) se kterými značkami jste vy nejvíce spokojeni a které naopak nebrat? :)
  3. Zdravím chci se zeptat co si myslíte o těchto brzdách popřípadě jestli je rozdíl mezi vrtaným a drážkovaným typem :) = http://www.brzdybrembo.cz/vrtane-brzdove-kotouce-brembo-sport-fd-074-000/
  4. nejsem si jistej je to rok výroby 2001 L&K zejtra to přeměřím a uvidíme :) mám ale pocit že na předku je 288mm a na zadku těch 232mm ale i tak díky za odpovědi :)
  5. Zdravím mám dotaz zadní brzdy na mé octávce už jsou v dezolátním stavu a chci je vyměnit komplet... jen uvažuji o tom že bych tam dal brzdy z octavie RS (jsou podle mě lépe chlazené a brzdná síla je vyšší pokud se mýlím opravte mě) chci se tedy zeptat zda budou pasovat bez problémů a zda nebude nějak vadit že na předku budou zatím originály plus minus měsíc než vyměním i ty popřípadě jaké jiné brzdy jsou kvalitní, jelikož chci jít i do čipu potřebuji aby brzdy byli co nejkvalitnější ? :)
  6. Já když jsem dělal hudbu do své první octávky tak jsem dveře tlumil tady tímto : http://www.ahifi.cz/tlumici-material-stp-silver.html přední repro jsem volil :http://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=Rainbow+SAX+265.20+NG .. taky z ahifi.cz (teď už je tam neprodávají je to starý model) jinak s ahifi.cz největší spokojenost nejsem nějak najatej abych je tu vychvaloval nebo tak ale možnost poslechu přímo daných repro s konkurencí a suprový přístup pracujících lidí zde mi absolutně vyhovoval :). Jinak tlumil jsem každé dveře 4mi plátmi, protože O1 má absolutně nevyhovující dveře kupoval jsem taky dřevěné mdf kroužky okolo 270 kč za jeden :)...
  7. Ahoj, vím že tohle téma tu bylo už určitě rozebíráno, no nemám zrovna moc času na hledání a pročítání. Chtěl bych se zeptat, mám škodu octavii 1.8t, kterou se chystám načipovat a chtěl bych ještě před čipem nějak posílit brzdy nejlépe dát uplně z jiného auta, protože ty originální mi nevyhovují. Jen nevím jak je to z průměry kolik až můžu použít popř. z jakého auta by pasovali bez použití nějakých jiných úprav. Předem děkuji za odpovědi. :)
×
×
  • Vytvořit...