Přejít na obsah

Jan Ištvánek

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Jan Ištvánek

  1. No, zaznamenal jsem to, když se měnila převodovka, jelikož u motorů 74kw jsou poddimenzované nýty na diferáku, tak praskly a musela se vyměnit za repasovanou, která už to má vyřešené pevnostními šrouby, ale vůbec si s ničím nemůžu spojit jakoý vliv na to může mít převodovka a pak se měnila i spojka, ale to taky nevim v čem by byla chyba.
  2. Ahojte mám Octavii 1.6 74kw r.v. 1998 a nemůžu se dostat se spotřebou pod 7.9 nebo někdy pod 7.1litru, mohlo se stát, že ukazatel průměrné spotřeby se zaseknul, či je špatně seřízený motor anebo je už stará řídící jednotka ?? :(
  3. Zdravím, promiňte že vstupuji do konverzace, ale nechce se mi zbytečně zakládat nové téma. Mám oktávku 1.6 74kw už má dost najeto, ale byl jsem na seřízení klapky na základní nastavení, předtim mi to žralo 6,1 - 6,6 litrů na 100 km. Teď když mi to seřídili tak se nemůžu dostat se spotřebou pod 8 litrů. Nevím čím to může být, tak proto se obracím na Vás díky moc.
  4. Promiňte že jsem vstupuju, ale chtěl jsem se zeptat jaký druh motorového oleje by jste doporučili na oktávu benzíňáka 74kw který už má najeto přes 290 000 km jestli syntetiku nebo polosyntetiku a jaký typ. Díky moc.
  5. Jestli myslíš u radia tak tam jsem jí měnil
  6. Dobrý den potřeboval bych poradit šel jsem se podívat jestli mam ze vzadu radia konektor na zesilovač a pak ,když jsem radio dal zpět tak nejde a nevím proč kabely nikde nevypadly ani nikde nebyli přerušeny prosím o pomoc :)
  7. Dobrý den,mam takový problém při zařazení spátečky se mi nerozsvítí světla čím to muže být ? žárovky jsou v pořádku.
  8. Právě že to dělá jak za studena tak i za tepla. Na diagnostice nic nezjistili, ale díky za radu :-) zkusim zajet ještě k někomu jinýmu. Zapomněl jsem dopsat že když se motor vytočí přes 4000 ot.. tak už to nedělá.
  9. Ahoj, Dobrý den. Když nastartuju mojí oktávku tak otáčky nechtějí držet, musím vždycky přidat trochu plynu aby motor nechcípnul a právě když přidám plyn tak motoru se nechce jít do otáček a začně jak bych to nazval "střílet vzduch", jakoby si trochu "zaprdí" a pak je to v pohodě, dělá to i při prudce sešlápnutí plynu, myslel jsem že to dělá buď šktrtící klapka, anebo netěsní vzduchovej filtr. Díky za radu.
  10. Ahoj, mám memší problém. Když jsem zavíral u mé oktávky zadní okno něco tam prasklo a okno sjelo dolu, naštěstí se nerozbilo. Když jsem sundal tapec zadních dveří a odstranil ochranou folii našel jsem dole rozdrolené části plastu. Zjistil že jde o plast, který jezdí na liště s oknem nahoru a dolu, akorát nevím jak to opravit neboli jak to zajistit aby okno nesjelo dolů. Díky za brzkou odpověď a pomoc, pomohli by mi kdyby jste posílali obrázky, odkazy nebo mi nějak poradili jak to mám spravit. Ještě jednou moc díky.
×
×
  • Vytvořit...