Přejít na obsah

dav.hlousek

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele dav.hlousek

  1. Zdravím mám další problém s teplotou.Za jízdy se motor dlouho ohřívá ,když stojím tak na volnoběh se motor ohřeje a obě hadice jsou horké při volné jízdě cca 10 km se teplota na teploměru nehýbe,ale po zastavení je spodní hadice(mezi termostatem a chladičem) studená a začíná se zahřívat pomalu zase až když stojím.Je to normální? Nebo kde by mohla být závada? termostat měněn tak cca před měsícem(1000 km)a musí se voda po výměně termostatu odvzdušnit nebo se to odvzdušnuje samo?
  2. dav.hlousek

    Lambda

    Zdravím mám stejnou závadu ,jaká ta lambda je v háji před katem nebo za katem? na VAGu ve skupině 31 jsou dvě položky vedle sebe to jsou hodnoty na 1 lambda sondu nebo k lambde před katem a druhá za katem .Lítá mi tam napětí nahoru dolu na obou .Na volnoběh v první položce 0.655 V ve druhé 0.310 V,ale různě se to mění ale každopádně je to mezi 0 a 1 V jak tady duke_luke psal .Tak nevím kde je zakopanej pes .Díky za odpověd.
  3. dav.hlousek

    Lambda

    Zdravím mám stejné závady chci se zeptet byla chybná ta sonda?a jaká před a nebo za katem.Dík
  4. Dobrý den, Jsou plechové 16" kola ještě k mánía pasujou na OI? a mohu poprosit o foto. Dík
  5. Takže termostat vyměněn tak to bude snad ok,jinak ještě jednou díky za rady.
  6. Dík za vyčerpávající odpověd zítra se do toho termostatu pustím,jen se chci ještě zeptat je na hadici někde vypoušťák na vodu? Nebo odpojujete rovnou hadici.
  7. Zdarvím chtěl bych se jestě zeptat jak povolím ten napínák na řemen k tomu alternátoru.Dík
  8. Jo už to vidím díky za radu.
  9. Díky,super a kde najdu ten odkaz?
  10. Zdravím poradí mi někdo kde najdu termostat u AQY motoru(nejlépe foto nebo nákres). Dík
  11. Čau, řeším podobný problém chci koupit kombika,ale stále zvažuji jestli se mám rozhodnout pro 1.6 ,1.8 92kw,nebo 2.0 u té 1.8 92kw jsem četl několik negativních zkušeností ohledně spotřeby ,najedu tak cca 10.000 km ročně 50% město a 50% mimo město/dálnice .Nikdy jsem Octávku nevlastnil .Dokáže mi někdo poradit z vlastní zkušenosti.Dík
  12. Čau,plánuji koupit Octavii kombi benzín nevím na 100% s jakým motorem ,ale když tady čtu o 2.0 nechá se podle fotky motoru(projíždím inzeráty a tam jsou motory vyfocené) poznat jaký je to typ.Díky
×
×
  • Vytvořit...