Přejít na obsah

Ogi

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Ogi's Achievements

0

Popularita

  1. Mám taky problém s parovanim, mám klasický klíč s dvěma tlačítky.mám dva, oba blikají. Když je synchronizuji přes vag tak jeden cvakne ale ten druhy prostě nejde.. Škoda Octavia I R.v 2000.nevíte proč se nechce spárovat? Ten co nejde už jednou byl používán na autě.
  2. Ogi

    Rezonace kdesi pod palubkou

    co třeba vyměnit silenbloky na motoru ?
  3. Ogi

    Nesvítí abs kontrolka

    Tak po opětovném rozdělání už jen (5 minut :-) ) jsem zjistil, že ty žárovičky jsou jen na např. kontrolky- rezervy, obrysová světla, dálková světla, blinkry atd... nejspíš upozorňovací kontrolky Abs, mazání, chladící kapaliny, žhavení, atd.. jsou připájené na plošňáku aby komunikovali s řídící jednotkou... takže najít nějaký schéma plošňáku a podle toho zjistit kde se abs ledka (smd) nachází ... nemáte někdo schéma ?
  4. Ogi

    Nesvítí abs kontrolka

    Záleží na budíkách, dnes jsem to rozdělal a byly tam žárovky akorát jsem tam na Abs dal špatnou žárovky páč stejně když zapnu klíčekl tak stejně nesvítí, před tím mi nesvítila ani kontrolka dálkových a ted svítí,akorát jsem to dal už zpátky :D :/ takže to jdu ještě rozdělat a přehodím jinou žárovku a pak uvidím ... ,, když je blbá hlava, trpí celé tělo´´
  5. Ogi

    Nesvítí abs kontrolka

    :D ABS mám, ale nefunguje píchnul jsem to na Vag píše to sporadikou chybu pumpy, takže pojistka ale to neřeším, já chci jen vědět když rozdělám budík jestli je to taková žárovička a nebo ledka aby jí tam jenom dal, když zapnu zapalování tak se rozsvítí všehny kontrolky krom abs, takže tam není žárovka, (nebo ledka), jinak nejsem amater, vím že nemá svítít, jen když je nějaká chyba, nechci to rozdělávat zbytečně, aby tam nebyla ledka, přepájet bych si to netroufl... Octavia I 1.9 TDi 81 Kw r.v 2000
  6. Zdravím, Všude jsem to hledal a nemůžu to najít, nesvítí mi kontrolka abs, když zapnu zapalování, mám octavii r.v. 2000 starý budíky koukal jsem, že zezadu by měli být žárovičky u těchto budíkách, ale chtěl bych vedět jestli ta žárovička je i na abs mám tušení, že tam ani není, tak abych to nesundával zbytečně díky za odpověď.
  7. Zdravím, Dnes se mi stál problém s mojí cotavi I 1.9 tdi 81kw, přišel jsem k autu a chtěl jsem to nastartovat, ale nechytlo, normálně se to točilo. Po delším startování auto chytlo ale pak když jsem jel mě to nechalo na křižovatce tak mě musel kamoš odtáhnout, dívali jsme se že v hadičce co dává naftu jí de málo a s bublinkama,ale auto frčelo(na volnoběh). Tak jsem to zkoušel projet ale jakmile jsem dal 3 a trochu přidal auto netáhlo a pomalu zdechlo. a ted už v hadičce není nafta vůbec i když otáčím klíčkem. prosím o radu čím to může být ? Palivový filtr, čerpadlo?
×
×
  • Vytvořit...