Přejít na obsah

3dcardesign

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

3dcardesign's Achievements

0

Popularita

  1. Ono se to často ani dost nahřát nedá. Kde kdo koupi folii na bazosi/aukru apod. Profi wrap carbon od Oracal stoji 1700,- 1,52 x1m. To se pak nemůže divit ze se mu fólie za 2 stovky zvedá. Nejhůře jim bude az to budou dávat dolů. Všechno lepidlo jim zůstane na laku. Čistit kapotu centimetr po centimetru je zážitek na celý den. Bezne tak na 20 minut i po 5ti letech od aplikace. Každý si to můžete spocitat;-) Ps. To je ta mirne lepiva a perfektne tvarovatelna? Viděl jsem video na Y.T. jak to dávají na 911ku.
  2. Vím, dělal jsem to 3x u 1 řady octavie. Nejen demontáž, i čištění je mazec;-) čim starší paštika, tim horší podmínky pro polep....
  3. Jinak Tomant: Dobrý výběr barvy. Jinak ty listy nárazníku, to je labuzo lepit:-)
  4. existují lepící pásky s karbonovym vláknem. Uděláš perfektní linku, prelepis a proriznes vláknem. Do laku ani tečka. Bohužel je pomerne draha, tak ne každý ji používá. Řezání jen Podel hrany, nikoliv na laku. Vse je o ceně. Lak za 30.000 na O2 je taky jen past na Českou naivitu a chamtivost neznalku. Octa do Oracal Azure Metalic 20/22.000 u firmy. Za tentýž lak tak 65k, aby to vypadalo i po letech; -) Jako alternativní změna barvy, nebo ochrana není lepší volba. To jsou proste fakta.
  5. Já vim, tady je spousta antifoliaru, tak jsem si rypl; -) Blue Metalic? Oracal, nebo 3M
  6. U 8Jx18 ET37 uz PCR pekne drazdi. Zatim jsem bez pokuty, ale pripominky maji temer vzdy. Ve finale je ty rozmery zajimaji spise osobne. Myslim ze je mezi nimi dost fandu do skodovek:-) Cumim ze Slovesa za to pokutuji, vzdyt to do et35 lze dostat i do V.T.P. ne? Kor v 17"
  7. Zdravím, jako nadsenec do designu me zajima vse, co na Vasich octaviich nekde neproslo a pripadny alternativy ktere ano. Lampy, disky, spoilery, mracitka, folie atd. Vesmes se k tomuto dostavame temer u kazdeho vlakna. Tudiz mi neprijde od veci mit Vase zkusenosti pekne pohromadě. Diky za kazdy prispevek.
  8. Ano, popisujem zde 04-08 O jinych nic nevim, nevlastnim je;-) Sulda to popsal asi nejlip co to obnasi.
  9. Matna za 2000€, to je narez:-) 1000€ je realny u top firem z 3m di-noc 12years, nic lepsi na trhu neni. 2000€ by odpovidalo komplet do carbonu. 60.000,-stoji Kara do chromu.
  10. Devily to nemaji homologovaný jako denní. Pouze jako parkovací. Ja osobne na to jezdim. Jinak jsem mel jeste homologovaný v mlhovkach, ale to v kombinaci s devily nesmi byt. Pokutu jsem za to nedostal, ale PCR remcal at si jedny vypnu. Myslim ze to neresi az tak do dusledku ze to nema homologovaný, ale duble denní je drazdi. Jinak to s kvalitou plati vicemene pro vse od Sonaru, Depa atd. Je to Cina. Navic blbe se shaneji motorky pro naklapeni MHC03 Ps: ja do nich sel. zpetne toho nelituju, skoda ty kratky zivotnosti. Ted uz touzim jen po xenonech:-)
  11. Zalezitost na 2-3 sezony. Nekvalitni materialy, sam mam devily a uz zacinaji odchazet led, rosi se a jsou desne poskrabany. Design pekny, ale dlouhodobe je to jen past na prachy, pouzite jsou temer neprodejne. Ale je to jen na tobe, neni zac;-)
×
×
  • Vytvořit...