Přejít na obsah

Mishaw

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Mishaw's Achievements

1

Popularita

  1. Ano jel jsem, jako navigator ve voze č. 34 :) Kvůli dementní penalizaci jsme se nedostali na stupně vítězů ve skupině (projeli jsme výjezd z jedné obce 62km/h). Měření emisí je totální hovadina (viz afera ted u VW a jinych automobilek). Je to takové přesné počítání s velmi nepřesnými čísly. Můj soukromý názor je, že nejlepší je měřit celkovou tabulku tak, jako ve skupinách - tedy % zlepšení podle spotřeby v techničáku. I když tam zase vozy jako OII maji velkou výhodu před OIII. Úplně nejlepší by bylo kdyby jelo daleko více aut, aby se to dalo rozdělit i podle modelů, nejen podle objemu.
  2. Smysl to má. Je to rozřazené jen tak orientačně. Pořadí ve skupinách se dává podle vylepšení kombinované spotřeby z TP. Pawouk bude mít nižší, kdežto ty vyšší, takže % výsledek můžeš mít lepší jak on. Jak tu někdo psal, vyšší objem je v kopcovitém terénu celkem výhodou. A hlavně, není důležité vyhrát, ale zúčastnit se! Už se těším na další ročník. Je škoda, že se akce nekoná i v zimě, to by byla teprve větší sranda, sjíždět zledovatělé silnice u Harrachova
  3. Díky, takže stejné jak u VW. I když já bych radši stejně manuál. A po kolika se mají měnit rozvody u těchto motorů? Co DPF? Je u obou motorů v pohodě nebo ne? Co vím, tak třeba 103kW verze u Passata B6 má s DPF problémy (CR motory), kdežto 125kW verze (CBBB motor) je v pohodě. Je to samé i u Octavie?
  4. Ahoj, protože potřebuji větší auto, než teď mám (Scirocco), pokukuji po dvojkových Octaviích po FL z Německa jen nevím, na co si dát pozor a hlavně, který motor je lepší co se servisu týče? Mám v oku pár kusů, na které bych se jel podívat, ve směs se jedná o 2010/2011 kusy 2.0TDI 103kW, takže CR motory a je mezi nima i jedna RSa 125kW rok 2010. Všechny mají najeto přes 120tis, kompletní servisky, pravidelný servis apod. Jen mě zajímá, který motor je lepší co se financování servisu týče (spotřebu nafty neřeším)? V kolika km se mají dělat rozvody? Trpí na něco tyhle motory? Jak je to se servisem DSG? Platí to samé jako u VW, tedy olej po 60tis km? Díky!
  5. Mas recht, taky by me sralo porad zastavovat cestou na ring kvuli tankovani, kdyz to tvoje RSka zvladne na jednu nadrz :D
  6. Fotky z Ringu me zajimaji :))) per to sem. Budes s RSou i jezdit? A uprava od Petra super...Proste umi! :)
  7. Martyp: Nejel jsi dnes po Veletržní v Praze? Ráno...? Nebo má někdo libereckou Octavii přesně jako ty :-D
  8. hod sem pak graf z upravy jednotky ;)
  9. Tím, že Vašek napsal, že nikdo tu neumí dělat TSI, tak tím zpochybnil práci Motorpowera, Profituningu, BSR Czech, MTM. Je to ale jedno, je to jeho názor. Podle mě Motorpower není konkurence pro APR CZ, každý má úplně jiný zákazníky (např. tady Vašek). Někdo je rád, že si může odladit auto sám a brzdě podle grafů a někdo naopak sází na unifikovaný odzkoušený soft od APR. Přeji hezké svátky a Tobě Vašku držím palce, ať Okta drží! Je nádherná :)
  10. Porad je lepsi se ohanet cislama nez "ty kravo, trha to asfalt a vsichni ostatni jsou sracky", ne? Vasekk: kdy Borek bude mit brzdu? Mne tvrdil ze brzy, ale od kazdyho slysim neco jinyho. A byl jsi u nej v Troji nebo on byl za sebou ti to nahrat? Za ty penize by mel nabizet v cene mereni pred i po.
  11. Tak jakto, ze u nas neni zadna jina firma ktera by to umela?
  12. Nerikam u nas, a podle ceho soudis? To jsi tam mel vsechny mapy vsech firem? :) Tenhle skeptismus fakt nechapu. Vzdyt i sam Borek ma ty jejich "projektovy" auta chipovany u normalnich firem, odladenych na brzde. To, ze nekdo prijde do Ceska s necim takovym (nehlede na to, ze za humny v Berline/Hamburku maji centralu) prece neznamena, ze zacnu nadavat na ostatni (coz teda hodne lidi zacalo delat). V cem je treba APR lepsi nez MTM, Revo, BSR nebo BR-Performance?
  13. Asi jsem zhyckany jinyma firmama, ale neni nad to si vykon overit. I u takovych borcu jako MTM se mi stalo, ze realny vykon byl o 20k pod deklarovanou hodnotou.
  14. Uz se tim Borek chlubil ii na fb, tak at slouzi :) APR je dobra firma, ale nechapu jak to nekdo muze zastupovat v Cesku a nema ani brzdu???
  15. v TP píšou ET41, takže jdu do Lugano kol :) Talladega těžko seženu :(
×
×
  • Vytvořit...