Přejít na obsah

MaroCZ

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    1 592
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky od uživatele MaroCZ

  1. To MOJE JMENO:

     

    casem prijdes na to, ze nektere veci vubec nepotrebujes, pouzivas (zkousis) to vicemene jen ted, jako napr ASR. Kdyz jsem kupoval O3 taky jsem vypinal a delal "blbosti", ale ted na to ani nesahnu, Start/Stop mam trvale vypnut, netreba nic mackat. Co se tyka uchytu propisky, tak tohle bylo u O2 bez jumbo boxu (loketka), jinak tenhle uchyt je v kastliku spolujezdce. S levou packou jsem nemel nikdy problem, chce to nejspis zvyk a trosku i vychodit ten kolebkovy vypinac. A prihradka na horni casti palubky, nakonec jsem rad ze tam neni, auto vypada cisteji a doslova jak pises, u O2 jsem tam mel taky blbosti a neporadek.

  2. Ano jde nasdilet i mobilní připojení z telefonu. Ale proč že? Když se posadka může připojit rovnou na telefon. Z tohohle pohledu nesmysl.

    ano, to mas pravdu, ALE v mobilu mas zaroven i volani a sms. Troufam si rict, ze vetsina z nas ma "jen" zakladni data (cca 1500 mb), takhle si muzes koupit jen simkartu pro data, vetsinou to byva levnejsi.

  3. rezimy: mesto, mimo mesto, dalnice, mlha/dest ... je to kvuli oslneni ... pokud se ti tento rezim nelibi, prepni si z rezimu AUTO na normalni potkavaci svetla, ale pak se ti nebudou ani natacet, nic ... zase to tak hrozne neni, je to sice trosku horsi, ale neni to zadny extrem ... jinak melo by to byt i v navodu ....

     

    P.S. ferda25 jiste upresni, ale upload BCM by na to nemel vliv

×
×
  • Vytvořit...