Přejít na obsah

Fryman

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    25
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

307 zobrazení profilu

Fryman's Achievements

0

Popularita

  1. Tak dnes jsem se konečně dostal na zvedák. Asi za 2,5 hodinky jsme přehodili homokineťák, ale problém pořád přetrvává. Myslel jsem, že cvakání při plném rejdu byla práce homouše a ono nic. Tata říkal, že by to ještě mohly být silenbloky motoru, protože to dělá jen když zabírá motor. No a kapalina z posilovače teče hřebenem, takže ta nejhorší varianta. Tak uvidím, co s tím. Pár fotek dneší práce. Na zvedáku A konečně novej kloub
  2. Tak přidávám pár nových fotek, dostříkal jsem prostřední rámeček na ofuk a namontoval novej popelník. Černá silonka na krytu repra Ten uštíplej kousíček už tam byl, nebudu kvůli tomu zatím shánět novej plast
  3. No mě žralo rádio od Sony 200mA
  4. Myslíš, že je přestavěná? Poznám to podle něčeho? Protože ona je celkově taková hybridní. Mám i FL interier a tata má facelift a starej interier, tak nevím.
  5. Stejně nevím, jak to s těma fotkama děláš :D
  6. Jenže já už je mám jednu sezónu :D
  7. já myslím jak má třeba Hans26 fotky auta vedle sebe. To je jen malý rozlišení naskládaný vedle sebe? :D
  8. na léto mám tyto, fotka je to z internetu, nechtělo se mě je jít vyfotit :D Jsou to patnáctky, po nových jsem zatím nekoukal, nejdřív chci vyřešit ten posilovač a RS nárazník. Interiér dofotím BTW: jak se dělá fotogalerie?
  9. ta oktávka byla (je) fakt nádherná, přesně tak si v budoucnu představuju tu svou
  10. s tátovou jsem se dostal i na 2,8, jenže to není úplně reálný ukazatel :D Ale taky mě to hladí po duši, když jezdím za 3,7 dálky.
  11. Čau, chlape Jak jsi udělal to podsvícení "kurenie"? Přidával jsi tam LEDky místo té žárovičky nebo jak? :D
  12. Zdravím všechny oktávkáře! Jmenuju se Earl :D Teda Filip. Je mi čerstvých 20 a už rok si jezdím ve své luxusní limuzíně. Jedná se o bílou Octávii 1.9 TDI - Facelift, v základu 66kw po čipu 83kw. Rok výroby je 99 - 12. měsíc, takže říkám, že je to dvoutisícovka. Po krátké době, kdy mi ji táta koupil, hořelo pod kapotou (Skrat v elektrice). Takže dělala se nová kabeláž a rozvody. Když jsme ji přivezli, všimli jsme si, že jsou na budících míle. Jednou jsme měřili odběr baterie, za klidu, protože mi chcípla po několika dnech stání a nějakým způsobem jsme budíky odpálili. Čirou náhodou nově sehnané budíky jsou červeně podsvícené, což ladí s mými červenými potahy a tak se snažím ladit interiér do červena. Udělal jsem podsvícení klik a hodlám překopat osvětlení ovladačů na červenou. Dál si hraju s některými vnitřními plasty - stříkám je. Jak jinak než v barvě krve. Koupil jsem si novej popelník, protože můj starý neměl takovej ten deklík, byla tam jen díra :D Rád bych ještě sehnal červeně obšité koberečky. Všechno se snažím dělat za co nejmenší náklady takže homemade. Na repro ve předních veřích jsem natáhl černou silonku, vypadají trošku líp :D Však ukážu fotky. Dál bych chtěl do budoucna koupit RS nárazník, jenže za pět litrů si ho z bazoše nekoupím :D Musím najít nějakej výhodnej kauf. Koupil jsem minulej rok škoda ALU kola, asi z OII nebo Roomstera (patnáctky) a na zimu mám plechy. Za nějaký čas bych rád koupil 16" nebo 17", ale to až budou nějaké finance navíc. Přece jen nemám trvalý příjem. Dále asi budu muset vyměnit posilovač řízení, protože se mi začala ztrácet kapalina. Posilovač je celkem pálka, tak cca po 500km dolívám, což je asi jednou týdně. Dále mám nachystanej levej homokyneťák, protože v něm cvaká, ale čekám na zvedák, až mi v soused ve své autodílně vyhradí chvilku času. Tak to jsem Vám ji trochu představil, průběžně přidám nějaká fota.
  13. V integrovaných mlhách na O1 mi svítí jen levá, to asi nemá, že? :D
  14. Měl jsem stejný problém, jenže to zhaslo a pak už nic :D Svítil jsem mlhovkou, abych dojel Oddělat airbag, sudnat volant...atd. až k páčce. Pak jsem ji rozdělal a přebrousil trochu ty kontakty, bylo tam nějaký svinstvo a byly celkem ošoupaný. Nainstaloval zpátky a je klid :)
×
×
  • Vytvořit...