Přejít na obsah

vision.boy

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

380 zobrazení profilu

vision.boy's Achievements

0

Popularita

  1. Jo, to je on, 1.9 66kw, díky za tip 🙂
  2. V příručce mám uvedeno 2 mm nad nebo pod značkou MIN při měření za studena, výsledek asi není tedy úplně špatný. Co jsem se díval na škoda díly na čerpadlo, tak když nebudu počítat Čínu, tak výroba Německo cca čtyřku, neni to málo, ale zní to lépe než ta předchozí varianta sedm plus. Asi teď bude ale stejně nejvíce záležet jak si s tím mechanik poradí, respektive zda najde přesnou příčinu a vymění se vadný díl a ne všechno okolo stylem pokus omyl 🙂 Má třeba případně u těchto dílů cenu riskovat vrakoviště? Samozřejmě otázka kolik by si za to řekli, ale pokud by to byla třeba méně jak čtvrtina ceny nového dílu, jestli jste někdo takovou cestu zvolil a jak to u vás dopadlo?
  3. Dneska jsem se jen podíval na tu hladinu oleje, výsledek nepřekvapil. Zítra to ráno vezu do servisu, tak sem zvědavý.
  4. Konny díky, ač to tedy nezní moc optimisticky, něco takového jsem i tak trochu očekával jelikož jsem tady na fóru již něco včera zkoušel pohledat a zrovna na ty tvoje zkušenosti s repasovaným servořízením jsem narazil ..
  5. Zítra se na to podívám, díky za radu.
  6. Ahojte, prosím vás o pomoc s identifikací závady, která se mi začala projevovat na vozidle tento týden. Již jsem objednaný příští týden na servis, jen bych rád věděl o co se jedná a na co se připravit 🙂 Zkusil jsem nahrát dvě videa, ze kterých by to mělo být pro někoho znalého snad dobře rozpoznatelné, určitě pro mě lepší než to popisovat slovy. VIDEO 1 Stojím na místě, motor běží, zkouším točení volantem plně do obou stran. VIDEO 2 (pouze zvuk) Zkouším na parkovišti jezdit dokola, opět na obě strany. Velice děkuji za každou radu
  7. Ahoj, mám jen drobný dotaz k tomuto tématu, když jsem již našel jaké to mám vlastně kola na mém kočáře. Našel by někdo doma dotahovák ke středovým pokličkám u kol Intra? (druhé odzhora) Nejspíš si ho budu muset zkusit vyrobit, ale pokud by někdo našel, tak koupím originál. Díky V.
  8. Ahoj, poradíte mi někdo v čem by mohl být problém? V poslední době jsem vypozoroval, že mi "samovolně" během jízdy zhasnou zadní obrysová světla. Uvedu příklad: Někam vyjíždím, nastartuji, zapnu světla, jdu se podívat a zadní světla normálně svítí. Ujedu pár km, zastavím, jdu je zkontrolovat a ony nesvítí. Zkouším otočit spínačem do vypnuté polohy a znovu do té zapnuté, žádná změna, nesvítí. Týká se to pouze těch zadních obrysových, s brzdovými nebo s předními neni vůbec žádný problém. Před cca třemi týdny mě kvůli tomu dokonce zastavila policie, přišel a povídá jak se mi jede za tmy s denním svícením,já nic takového ale nemám. Tak zkouším otočit dvakrát spínačem a nic. Zkouším dvakrát po sobě vypnout motor, znovu nastartovat a stejně nic. Když se ujistí že jsem v cíli své cesty (stál jsem před barákem), odjíždějí s tím ať si to dám do pořadku. Já vynáším několik věcí nahoru, zkouším ještě nastartovat a ejhle světla svítí. Věděl by někdo v čem může být problém a na co se podívat? Jde o octavii I, rv. 01. Děkuju :)
×
×
  • Vytvořit...