Přejít na obsah

Lucky Luke

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    40
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

501 zobrazení profilu

Lucky Luke's Achievements

0

Popularita

  1. Prodám originální alu kola s pneu na Škoda Octavia I. Disky mají malé kosmetické vady (škrábance + na jednom chybí znak Škoda). Kola jsou vyvažována na jaře 2017. Pneu jsou letní Hankook Kinergy Eco 205/55/16 91V, vzorek cca 4 mm (takže na dvě sezony bez problémů). Disky ET 42. Ke kolům přidávám šrouby + kryty na šrouby. Pouze osobní předání Praha. Cena 5 900 Kč.
  2. Prodám originální alu kola s pneu na Škoda Octavia I. Disky mají malé kosmetické vady (škrábance + na jednom chybí znak Škoda). Kola jsou vyvažována na jaře 2017. Pneu jsou letní Hankook Kinergy Eco 205/55/16 91V, vzorek cca 4 mm (takže na dvě sezony bez problémů).Ke kolům přidávám šrouby + kryty na šrouby. Pouze osobní předání Prostějov, Olomouc a okolí. Na Silvestra jedu směr Nový Jičín, Frenštát pod Radhoštěm, takže mohu dovézt i zde. Představuji si cenu 6000 Kč.
  3. Ahoj všem, nemá někdo na prodej druhou podlahu pro OII combi 2011? Nejlíp okolí Prahy, případně teď přes svátky se budu pohybovat Prostějov/Olomouc/Frenštát pod Radhoštěm. Díky a přeji pěkné vánoce :)
  4. Vyřešeno, můžete zavřít. Díky.
  5. Ahoj všem, mám dotaz na nefunkční trysku ostřikovače. U řidiče funguje, u spolujezdce ne. Máte někdo návod, jak vyměnit trysku nebo ten motorek? Zvládnu to jako laik nebo to mám raději nechat na servisu? Díky všem za odpověď a přeji pěkný víkend.
  6. Ahoj všem, dnes v noci mi nějaký dobrák vykradl auto. Vylomil zámek u řidiče, přičemž se stáhla všechna okna a odemčelo se auto. Zaráží mě jedna věc. Mám v autě alarm, který reaguje i na to, že zamknu auto dálkovým ovládáním a odemknu ho klíčem. Také reaguje na pohyb v autě při zamčeném autě. Nicméně, dotyčný vlezl do auta, prohledal mi auto, sklopil si zadní sedačku, aby se podíval, jestli něco nemám v kufru. Takže nějaký čas mu to zabralo a předpokládám, že alarm nehoukal, jinak by na tyto věci neměl čas. Setkali jste se někdo s tímto problémem, případně napadá Vás, proč se alarm nespustil? A možná ještě dotaz. Mám vylomený zámek. Pokud bych tam dal nějakou obyčejnou vložku, bude mi i tak fungovat odemykání/zamykání přes dálkové ovládání? Nyní, při rozbitém zámku funguje vše bez problémů. Jde mi o to, jestli je to možné. Díky za odpověď :-)
  7. Kamarád se vyjádřil, že pravděpodobně na spodoku přibržďuje brzdová destička.
  8. Ahoj všichni, mám na brzdovém kotouči rezavý a černý prstenec, viz fotografie. Kotouč je starý 2 roky, bylo na něm najeto 23 tisíc km, poté jsem jej nechal stočit, protože házel. Od té doby je na něm najeto cca 4 tisíce km. Problém je, že se na něm dělají tyto dva prstence. Když jsem s tím jel do servisu (v té době byl jen rezavý prstenec), řekli mi, že málo brzdím a že se brzdy musí více zajet a může to trvat delší dobu (od té chvíle najeto přes 3 000 km, žádná změna). Prý ještě zkoušeli teploty a vše bylo v pořádku. Ostatní kotouče mají pouze tenký rezavý prstenec, skoro žádný. Pouze tento kotouč vypadá, jak vypadá. Na brzdění nepoznám žádný rozdíl, na STK jsem před měsícem bez problémů prošel. Věděl by někdo, co to je, co s tím? Předpokládám, že kotouče nejsou žádná extra kvalita a to může být ten hlavní problém. PS: rezavé tečky na kotouči jsou v důsledku deštivého počasí dnes odpoledne. Díky všem za odpověď :-)
  9. Tak mě napadá, že pravděpodobně bude problém u servisu. Přední kotouče mám od nich stočené (byly zvlněné) a před stočením jsem s nimi neměl žádný problém, co se týče rzi. Zadní kotouče jsou úplně nové a problém je ten samý. Takže pravděpodobně dvě rozdílné značky kotoučů a stejný problém. To nebude náhoda.
  10. Ahoj, auto má čerstvých 250 000 km. Taky si říkám, že i kdyby něco udělali špatně, neudělají to snad na všech 4 kolech. A kdyby byla vůle v ložisku, tak by najednou byla ve všech 4, což mi taky přijde málo pravděpodobný. Asi nebudu čekat na modré z nebe a vezmu auto a zajedu tam ještě dnes. Ještě to zkusím probrzdit, jestli to nebyla nějaká náhoda. Dám pak info, co mi řekli :-)
  11. Ahoj všichni, měl bych dotaz ohledně brzdových kotoučů. V servise mi namontovali nové (přední i zadní) včetně nových brzdových destiček. Problém je, že všechny kotouče na sobě mají pravidelný rezavý prstenec u středu. Kotouče na pravé straně mají tento prstenec širší, než kotouče na straně levé. V podstatě jakoby brzdové destičky nezabíraly po celé ploše. Při brzdění nepozoruji nic zvláštního, auto dle subjektivního pocitu brzdí tak, jak má. Nikdy jsem tohle ještě neviděl, tak jsem trochu nejistý. Má někdo odpověď, jestli je to v pořádku nebo jestli to mám reklamovat? Děkuji všem :-)
  12. Mechanik se dnes na to díval a říkal, že to je jen zbytek z toho hnusu, co tam byl 2 roky nazpět a nemělo by to vadit. Kontroloval i olej a říkal, že je čistý. Snad to někomu pomůže :-)
  13. Zdravím, tak ještě jeden poznatek. Dělal jsem "test", kdy jsem 100 km zpět a nyní po 100 km smotal kapesník a ponořil 1/2 do kapaliny. Vždy část kapesníku je znečištěna (ten bor*el plave na hladině) a zbytek kapesníku je pěkně růžový. Za těch 100 km nenastala žádná změna. Vím, že to je velmi laický test, ale nemám jinou možnost, jak něco zpozorovat. Zítra ráno s tím jedu do servisu, až to budu mít opravené, dám sem informace, kdyby měl někdo ten samý problém. Ta fotka s injekční stříkačkou..Napadá, že tím, že stříkačka je malá, voda je hluboko v expanzce, že možná jsem to bral pouze z hladliny. Bohužel nemám lepší možnost, jak nabrat kapalinu z větší hloubky. Každopádně servis je jasná věc.
×
×
  • Vytvořit...