Přejít na obsah

951

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

541 zobrazení profilu

951's Achievements

0

Popularita

  1. Zdravím.je tu někdo kdo mi pomůže zapojit elektriku k manuální klimatizaci?mechanické věci mám už na autě ale z elektriky mám trochu obavy.sem z Valašského Meziříčí.pokud to nebude nějak daleko tak dojedu.mám OC 1 1,6 74 KW AKL,2001 i s alarmem.
  2. No nevim jak dlouho máš auto nebo spíš kolikrát si použil ten druhý klíč ale nejspíš ten zámek v kufru tam někdo dal z druhého auta.ja mám taky O1 s origo alarmem a to že se spustí alarm po otevření kufru je v pořádku.ten klíč co šel a už nejde vem a zasun do kufru.potom zmačkni jedno tlačítko a otoč třeba otevřít.je to jedno tak si vyber.a pak to musí fungovat.mě se to stalo taky že se mi tzv. odpojit dalkač.je to asi nějaká pokjistka proti tomu když nekdo najde klíče a chce se povozit.jenže jak mačkáš třeba na prázdno nebo v kapse tak se to stane.třeba tak.
  3. Ahoj. Taky se přimlouvám za ten nedovírající se termostat.příznaky sou jasné ale mate mě ten tekoucí chladič.to by mělo být spíš naopak. není voda tak teplota musí jít nahoru.i bez clonky.
  4. Zdarec .takže opraveno vypláchl sem soustavu jako první a dal nový termostat.ale to co s toho vyletělo bylo fak nechutny.takže asi někde byla ucpávka která putovala a putovala.známý je spokojený a to je to hlavní.
  5. Ta pumpa mě taky napadla a čtu že je to celkem časté ale rozvody sem dělal v létě.takže je nová.no ale mohla odejít.každopádně diky za napady.začnu se soustředit na tu kalnou vodu.příde mi hodně až cihlová.dočetl sem se o neco pročištění a tím začnu.zítra odpolko na to vletím a snad se to podaří odstranit bez sundání hlavy.dám vědět jak sem dopadl ;)
  6. Zdarec .Tak ja mam taky jednu zajímavost.auto nekouří,topí,hadice sou teplě ale chladič mspíš vubec,teplota drží a přesto ,to řekněme po 30 km vyhodi vodu ven z nadobky .myslím tak na víčko,ale fakt že je voda celkem kalná,snad něco ucpané.termostat je nový a čidlo také.na vagu mi to nehlásí nic.má někdo radu?díkes
  7. Taktéž se připojuji.pokud nehučí nebo nejde řadit tak ma oči asi z rentgenu.
  8. Takže pánové,tohle mi odpověděli z Mladé Boleslavi.každý ať si to přebere jak chce. reagujeme na Váš email ze dne 9. 2. 2014, zaslaný na naší adresu Škoda InfoLine, ve kterém se nás dotazujete na spolehlivost převodovky a diferenciálu vozu Škoda Octavia I 1.6 MPI 74kW. K tomuto dotazu bychom uvedli, že v dané souvislosti nebyla nikdy vyhlášena dílenská ani svolávací akce. Obsah diskusních fór zpravidla nekomentujeme, protože nejsme schopni posoudit jejich vypovídající hodnotu a informační zdroje. Z našich zkušeností vyplývá, že čep satelitového kola diferenciálu se nejčastěji ustřihne při silně nestandardní jízdě, kdy se jedno kolo dlouhou dobu protáčí pod plným zatížením. Ovšem jiná zvýšená poruchovost nebyla potvrzena. Přejeme Vám mnoho šťastných kilometrů s vozem Škoda.
  9. Dobrý den, Shodou okolností vlastním VW Golf se stejným typem převodovky. Prozatím žádné obtíže nenastaly, vůz je z roku 1999 a má najeto 142.000km. Neexistuje žádný seznam čísel převodovek s Vámi uváděnými problémy, nicméně jsme se s nimi, naštěstí velmi sporadicky setkali. Každopádně je diferenciál citlivý na prokluzování kol, např. při rozjezdu na ledu a podobně, takže doporučujeme tyto projevy co nejméně eliminovat. S přáním Hezkého dne, bla bla bla. tak tohle mi napsali u nas v salonu va Valašském meziříčí.Psal sem i do MB ale s tama pořád nic.Jinak závadu přiznali ale ............ . prostě asi kvůli kšeftu neřeknou víc.no sem zvědavej co odpoví z MB.zatím čus
  10. Jasně že dám vědet.jen jestli odpoví
  11. Uf,tak to zni dobře.ale pro jistotu to do té Škodovky napíšu a uvidime co a vubec jestli odpoví. Díky moc za odpovědi.
  12. Ahoj.ja mám octu taky1.6 74kw ale 2001 facelift,takže mě by nemělo hrozit prasknutí nýtu?hledal sem na vebu ale všichni mluví tak všeobecně že je to u těch DUU ale třeba jako ty že je to jen do určitého roku nepíšou.díky za odpověd.
×
×
  • Vytvořit...