Přejít na obsah

m2511

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele m2511

  1. zdravím - tak v dubnu jsem koupil OIII 1,2 TSI 81kw - za 375.tis - r.v.2016 DUBEN ( takže rok stará - najeto 22tis ) - ve výbavě ambition plus - k tomu jsem ukecal tažné za 5,000,- + komplet zimní kola - sice 15´´ - 195/65 R15 polaris - taky za dalších 5,000,- a kompletní pojištění ALLRISK - povinne+havarijní za 5300,- - ale hlavně tam je záruka 5 let - takže do 2021 (rok už uplynul) - koupeno ve škoda auto OPAVA - jako roční vůz. Super jednání, domluva+předváděčka atd. Takže snad bude sloužit bez potíží, ne jako předchozí auto citroen C4 coupe a nebo hyundai I30 combi - oboje nové auta a co auto to problémy. :-)
  2. Zdravím, tak jsem se stal majitelem O3 - jak jste tady psali - šel jsem přes škoda + a zrovna jsem trefil předvaděčku - roční vuz - najeto 25tis - vybava Ambition PLUS - cena 370 tis. - motor 1,2 - 81kw - mam ji cca 3 měsice - nemužu si stěžovat vubec na nic - měli tam o3 která byla zadaná ale řekli mi že do týdne přivezou další 2 - jakmile jim přišli tak mi volali at se přijedu podívat a vyberu si kterou chci - cena byla stejna včetně naj. kilometru - sdělili historii+ projiždka vozem. Dále jsem si vyjednal montáž tažného zařizení + komplet zimnich kol na plechových discích - cena 10tis. - takže jsem celkem zaplatil 380 tis - o nic jsem se nestaral - zařídíli evidenčku + přepis + pojištění hav+povin za cenu 5500 ,- - jo havar je 0 učast a kompletní krytí všeho - zrovna měli nějakou akci a že s nimi mají mimoř.. smlouvu. No a k tomu byla na autě daná 5 letá záruka - takže mi zbyvají 4 roky záruky. Dále bych chtěl informovat že motor mě maximálně překvapil + jizdní vlastnosti - měl jsem nového hyundai I30 a ted jsem ho rychle prodal - stáří 3 roky najeto 12tis - asi se ptáte proč - odpověd je jednoducha prostě cena odpovídá kvalitě, ale to je na dlouho, prostě kdo těmito auty nejezdil tak to v životě nepochopí.
  3. jj, dík za radu, už hledám na škoda - tak snad se zadaří :-)
  4. zdravím, taky uvažuji o O3 s limitem max do 300tis - u nás je strašně hodně 1,6TDI nebo 1,2TSI 63 kw- jediné co jsem našel byly v německu 1,2 TSI 77kw - jsem na vážkách - mam roční najezd do 5.000 km, takže diesel pro mě nepřipadá v uvahu, ale ta 63kw se mi zdá strašně slabá - a ještě dotaz - jdou dodělat mlhovky a jaká je cena za udělání mlhovek na O3??? díky moc za odpověd.
  5. zdravím , chtěl jsem se zeptat jestli je 63kw dostatečný výkon pro tak velké auto, uvažuji o koupi a vaham mezi 63 nebo 77 kw vykonem. mc děkuji za odpověd.
  6. Mě se stalo že když jsem dal plyn lehce tak se auto normálně rozjelo ale při rychlejším sešlápnutí začly otáčky lítat nahoru a dolů anebo to úplně zdechlo. Zajel jsem do servisu a tam se ptali jaký benzín jsem tankoval . . . - vysledek začít od nejlevnější položky - zvedli auto -odmontovali filtr paliva - je hned za nádrží - ten bordel co z něho vytekl tak tomu bych nevěřil - jednoduchá výměna, asi za půl hodiny jsem odjížděl a auto jede super - jo svíčky a olej jsem měnil asi měsíc před touto události ve 115 tis, takže jsem věděl že těma to není.
  7. Možná tomu nevěříš, ale cesta Opava-Hradec Králové-Jičín - průměrná spotřeba 6.2 - tankoval jsem plnou Natural 98 - a to si myslím že nejezdím jako důchodce - jo a moje manželka když si ji půjčí tak jezdí za 6.5 ale krátké trasy do práce asi 15km tam + 15 km zpátky, ale po městě mám kolem 8.
  8. Já mam octavu 1.6 - 74kw - asi 5 let - davám tam 10w-40 a ani kapka neubývá - asi po roce jsem měl opačný problém - neustále mi přibýval olej ale chlad. kap mi neubývala . výměna těsnění u toho rozvody+čerpadlo od té v poho - nikde nic neubývá. Jenom ta pěna pod víčkem, ale jak jedu delší trasu natankuju lepší benzín - Shellka,jetka, OMw nejlépe 98 octanu - pěna zmizí - ale chce to aspon 100-200km cesta v kuse a pořádně zahřát motor. Co se týče spotřeby - po městě za 8 ale delší cesty kolem 6,5-7 a to šlapu na plyn.
×
×
  • Vytvořit...