Přejít na obsah

Gorkzy

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    153
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky od uživatele Gorkzy

  1. Ahoj,

    nemam sice Scouta, ale jinak presne totok. Mam ji 3 toky, 60000km a naprosta spokojenost.

    Olej jsem vymenil poprve po 2000 a pak menim co 15. Za těch 15000 mi zmizne max 0,5l oleje, nic vic. Mot, prevodovka, haldex, funguji perfektne.

    Za celou dobu jsem krome vymeny klimatkompresoru nikdy nic nemel.

  2. To by určitě mohli, ale řešeni by bylo takové, že chybu smažou a řeknou zkuste jestli se to bude opakovat, no a pokud ano, tak to sem dovezte a budeme to "řešit". Já jim to dovezu, pak budu týden/ dva bez auta a oni mi poté řeknou, že jim Škoda řekla, že je to vlastně normální jev. Jsem hrozne optimista, že :)

  3. mám ji od 06/2014 a najeto 16000. Ještě se mi stává s DSG to, že někdy po nastartování na volnoběh nerozjede, jak je tomu normálně, pak vždy při startech (třeba na světelné) strašně při rozjezdu cuká, ale ted už to vím a tak, pokud se mi po nastartování a povolení brzdy nerozjede, tak jednoduše vypnu a zase nastartují a je klid. Do servisu s tím ani nejdu, protože se mi to stává velmi zřídka a tak jsem si jistý, že zrovna když to bude v servise, tak to dělat určo nebude. Ale to já jen tak, dělalo mi to od koupě a nějak se to nezhoršuje, spíše si myslím, že to je něco s el. jednotkou DSG.

  4. Mám tu samou karu a nic takoveho pri jizde rozhodne neslysim, takze bych rekl, ze to rozhodne standartni neni. A kdyz nic nenasli, tak jak to mohla Skodovka komentovat :)? A dela to za studena, nebo jen po zahrati? Ja jsem pozoroval divne pazvuky po delsim jezdeni v aute, ale zvuky byli slyset pri zastaveni v poloze (P) a po zarazeni D/R hned nic.

  5. No, čtyřkolka sedí jak přibita, najednou jezdíš kruháče tak o 10km rychleji-aniž by sis toho všimnul, po par dnech si ale na 100% všimneš, že jezdíš s o litr větší spotřebou :), jinak je šum od kol větší(ale až bude tepleji, myslím si, že se gumy o trochu ztiší), menší nerovnosti, takové ty hrbolky na asfaltě jsou hrozne-na tohle je podvozek velmi špatně nastaven(L&K to možná bude mít jinak), kupodivu větší nerovnosti mu problém nedělají. Ještě takové jedno negativum přechodu na R18- ted už jsou takové ty menší patníky na parkovištích v obchodních centrech problém.

     

    PS.umyté/neumyté lip nejede :)

  6. Chápu, že je brzo, ale nedalo se to vydržet.Už jsem přezul na letní o rozměru R18 Co se tyče vzhledu, tak je výsledek naprosto úžasný, ovšem, jak se dalo čekat, jízdní komfort se zhoršil- na menších nerovnostech si připadám jako ve vlaku. Jinak je řízení o trochu citlivější a přesnější, auto pocitově zmohutnělo, na spotřebu jsem se nijak nedíval.Jo a guma Bridgestone Potenza je suprová.

    post-36906-0-25572000-1425478254_thumb.jpg

×
×
  • Vytvořit...