Přejít na obsah

David55

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    25
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele David55

  1. Omlouvám se za opožděnou odpověď, problém vyřešen, vyměnil jsem palivový filtr, ale se starty byl i tak sem tam problém, nakonec jsem zjistil závadu na žhavící cívce, takže jsem koupil novou a všechno funguje a startuje na brnknutí :)
  2. PROBLÉM VYŘEŠEN! Bylo to zapalovací cívkou, koupil jsem v auto kelly za 1100 magneti marelli a když jsem vymontoval starou cívku, nestačil jsem se divit, ten černý plast prasklý snad na 10 místech a né málo, takuž chápu proč za vlhka dlouho startovala, dokonce se divím že vůbec, teď stačí jak do klíčku pinknu prsty, a hned chytne, děkuji všem za rady a ochotu!
  3. Mám nový palivový filtr, nové svíčky, nové kable.. zkoušel jsem startovat i s odpojeným čidlem ale nic to neměnilo, dneska se mi dokonce stalo že nejde nastartovat vůbec, nechápu to, přijel jsem domů úplně v klidu auto pořád startovalo v pohodě, pak asi po 10 min jsem potřeboval jenpřeparkovat ale už to nechytlo, startér se točí benzín smrdí, ale nechytne jako by nedávalo jiskru, asi to fakt bude ta cívka..
  4. Svíčky jsem čistil a mají najeto asi 3000km jde o Championky.. Jak zkontoluju čerpadlo? když ho vytáhnu je na něm co čistit nebo profouknout? na ten regulátor se taky podívám, to mě nenapdalo..
  5. Uvidím co na VAGu a pak se mrknu na to čerpadlo, až zjistí čím to bylo, dám vědět jak jsem problém vyřešil
  6. Přesně tak, startér točí a né nějak slabě, jede docela slušně, jinou baterku jsem sice nezkoušel ale zkoušel jsem i odpojit čidlo ale nepomohlo, a vždycky když už poprvé otočím klíčkem a startuje to dlouho, tak pak otáčím klíčkem ale nestartuju, aby čerpadlo nabralo bezín to opakuju tak 2x a napotřetí startuju, a motor se točí točí točí pořád stejně, a najednou z ničeho nic to chytne a jede úplně normálně..
  7. Dobrý den, mám Octavii 1.6 55kW rv. 1997 najeti 175 tis. auto mi cukalo a špatně startovalo, vyměnil jsem palivový filtr a na čas se to uklidnilo, cukání se už neopakovalo a le po čase se vrátily problémy se starty, zahřátý motor nastartuje bez problému, ale když příjdu ráno k autu a chci nastartovat tak někdy to trvalo dlouho než chytlo jindy chytlo hned, nelíbilo se mi to tak jsem vytáhl a vyčistil klapku (ale doteď ještě nenastavil přes VAG, kolísají otáčky), očistil svíčky, vytáhl a vyčistil rozdělovač a každý kontakt který jsem při tomto odpojoval jsem prostříkl kontaktolem, asi tak týden jsem měl od všeho klid a dnes ráno jsem měl zase problém nastartovat, už opravdu nevím. Četl jsem a hledal všude možně, a dočetl se že by to mohlo být i těsněním nebo něčím okolo odlučovače oleje, nevíte kde bych ho našel? Předem děkuji za odpovědi.
  8. Dobře, děkuji za rady, až všechno bude, dám vědět jak co funguje :)
  9. znamená to tedy, koupit nové čidlo teploty? určitě ale koupím nový palivový filtr, mám pocit že při startech má čerpadlo problém to přez něj protlačit..
  10. Tak, ráno jsem tedy první odpojil čidlo teploty, pak než jsem nastarvoval jsem 4x otočil klíčkem a auto nastartovalo úplně hned, teď ale nevím díky čemu, jestli díky 4x otočení, nebo díky vypojení čidla..
  11. Já taky přestávám věřit tomu že to s tím vyjetím souvisí, ale dělá to od té doby, jinak zkusil jsem to s tím klíčkem, aby čerpadlo nabralo více benzínu, ale udělal jsem to jen 2x, tak příště to zkusím víckrát, a čidlo vyzkouším taky, diagnostiku bohužel k dispozici nemám, ale pokud nevýjde to s tím klíčkem nebo čidlem tak to něják vymyslím s tou diagnostikou, známý by měl mít jednouho kolegu..zkusím to zítra ráno všechno pozkoušet
  12. Přesně tohle jsem udělal natankoval jsem plno, ono je všechno v pořádku nic necuká, žádné divné zvuky ani dým nebo ztráty výkonu, jen ty studené starty.. když je auto zahřáté jízdou nebo sluncem, startuje hned, ale když v téhle roční době přídju k autu v 5 ráno tak má problém.. :(
  13. Taky mě napadly tyhle varianty, jako první zkusím odpojit čidlo, potom koupím palivový filtr, výměnu by si zasloužil už i tak.. no a pokud by to bylo čerpadlem, dá se něják vyčistit nebo něco, abych nemusel shánět nové?
  14. Zdravím. Jak už název napovídá, jednou cestou do práce jsem neúmyslně vyjel nádrž až na dno, tak tak jsem dojel ke krajnici. Měl jsem v autě 5l kanystr tak jsem dolil benzín a po otočení klíčku se jen točil starter, ale motor nenaskočil. Poprosil jsem pár lidí a asi na po 6tý pokus jsme ji na 2ku roztlačili, ještě dva dny po tom po prudším přidání plynu auto chvilku cukalo, ale po té chvilce se to zase chytlo a jelo jakoby nic, to po dvou dnech přestalo, od od té doby co jsem nemohl nastartovat, mám problém se studenými starty. Když jdu ráno k autu tak někdy nastartuje na první otočení ale to musím klíček držet skoro 10s, někdy ani to nestačí, ale nakonec stejně nastartuje.. A když jdu po šichtě k autu které je ohřáté sluncem, tak nastaruj úplně hned, jakoby nic, bojím se že budu mít v zimě velké problémy, prosím o radu. Mám Octu 1.6 55kW rv. 1997
  15. Vyzkoušel jsem, ale nefunguje. Problém stále trvá.
  16. Zdravím, Mám taky problem se zadními okny, spolujezdec vzadu může okna spustit dolů, ale když je chce dát nahoru už to nejde, jde to jen od řidiče. Myslíte že na to mohlo mít vliv odpojení akumulátoru? nejsem si jistý, ale mám pocit že to fungovalo, než jsem z jiných důvodů potřeboval odpojit baterii.. Předem děkuji za odpovědi
  17. David55

    Vložka zámku

    Tak nakonec jsem musel vytlačit tu půlměsícovou mističku, protože předchozí majitel už se v tom kopal, a všechno tam udělal tak řeznickým způsobem jak to jen šlo, šroubek Torx 20 tam tak nehrál žádnou roli.. měním celý mechanismus kliky za lepší..
  18. David55

    Vložka zámku

    Dobře, zítra se na to vrhnu, Děkuji Pavle
  19. David55

    Vložka zámku

    Takže nemůže se stát že by mi ten šroubek spanul?
  20. David55

    Vložka zámku

    Zdravím, taky mám problém se zámkem, nejde mi vytáhout. Podle návodů jsou na dveřích dvě díry a pod záslepkama dva šroubky. Obě díry ve dveřích mám ale ve vrchní není k vidění žádný šroubek ale v té spodní je (Torx 20) ať jsem dělal jak jsem mohl, povolaloval se zataženou klikou a pod. tak pořád nic, nejde vytáhnout. Jsem už úplně v pasti, (mám sundaný celý tapec a dveře rozebrané) a nevím jestli to, že mi to nejde, nějak souvisí s tím že mám sundané šroubky ze zámku a ten visí jen na tom krátkem lanku, kterým je spojen s vnější klikou. Prosím o pomoc.
  21. Rozumím, mrknu na to, děkuji za radu Jak bych to měl vyřešit, aby se mi ty kontakty nevyhřívaly?
  22. Pojistky jsem už kontroloval, ale nedává mi to smysl, souvisí to s teplem, když je auto studené je vše OK, ale když se zahřeje, ať jíszdou nebo sluncem, pak to dělá problém, myslíš že bych něco zjistil kdybych to nechal napíchnout na diagnostiku?
  23. A co by s ní mělo být?
  24. je to fakt problém, nemusí si ani jezdit, stači když auto stojí déle na slunci a potom to taky nefunguje, jediné co funguje jsou parkovačky, výstražné, stahování oken, rádio, ale už nefunguje klimatizace, potkávací světla, dálková, blinkry do stran, tachometr.. jsem v pasti
  25. Ahoj, mám problém se svou O1 r.v. 1997, Všechno jde v poděstatě normálně, ale když po delší jízdě vypnu motor (např. při zastávce na benzínce) tak po nastartování už nefunguje ani jedno světlo, blinkry, stěrače a tachometr (otáčkoměr funguje dál). Ale když auto nechám vychladnout (např. přes noc) a ráno zase nastartuju, tak všechno funguje jako by se nic nestalo. Myslel jsem si jestli to nebude vlchkostí u pojistek v palubovce, všechny jsem je vystříkal sprejem na kontakty, ale problém trvá. Bude potřeba auto napíchnout na diagnostický program? Prosím poraďte, pomoc jsem hledal už všude na internetu, ale nenašel jsem nikoho kdo by měl podobný problém, předem děkuji za odpovědi.
×
×
  • Vytvořit...