Přejít na obsah

pavouk777

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

450 zobrazení profilu

pavouk777's Achievements

0

Popularita

  1. Ahoj dokáže mi někdo zodpovědět otázku co se děje v mém případe dle fotky https://goo.gl/photos/soKeLyizq25nJkqu8 Okolo turba. Diky moc.Motoryzace 1.8.tsi.2010 Ahoj dokáže mi někdo zodpovědět otázku co se děje v mém případe dle fotky https://goo.gl/photos/soKeLyizq25nJkqu8 Okolo turba. Diky moc.Motoryzace 1.8.tsi.2010 jedna se mi o ten olej na přírubě turba.
  2. Ahoj Lugo prosim tě pošleš mi odkaz na tu stahovacku za 700,- nebo odkaz kde jsi to sehnal. Díky moc. Pavouk777.
  3. Jedna se mi jen o tu plastavou krytku pres to lanko co drží zacvakavání. Je to kvůli vodičům na signalizaci aby nebyli vidět? Na druhem sedadle spolujezdce to není. Diky za odpověď.
  4. Ahoj chci se zeptat na pasy ve předu. U řidiče je zacvakání pres signalizaci a je obalena takovym plastem jako smrštovačka. Je to kvůli vodičům k signalizaci aby nebyli videt? Na druhém zacvakání u spolujezdce neni plastová krytka a jsou vidět černé kovové lanko. Na teto sedačce není signalizace zapnutí. Je to dělané sválně? Díky za odpověď. Pavouk777 ps: vozidlo škoda Octavia II FL 1.8 TSI elegance 2010.
  5. Ahoj chci se zeptat na pasy ve předu. U řidiče je zacvakání pres signalizaci a je obalena takovym plastem jako smrštovačka. Je to kvůli vodičům k signalizaci aby nebyli videt? Na druhém zacvakání u spolujezdce neni plastová krytka a jsou vidět černé kovové lanko. Na teto sedačce není signalizace zapnutí. Je to dělané sválně? Díky za odpověď. Pavouk777 ps: vozidlo škoda Octavia II 1.8 TSI elegance 2010.
  6. O.k. chlape. Pokud se zadari dej vědět . A posli mi odkaz kde jsi sehnal. Taky o tom přemýšlím ze koupím novou ci jetou ale v cajku. Drzim palec.
  7. Lugo dej vědět jak jsi dopadl. Ta ŘJ jednotka je v motorku nebo nekde v interiéru vozidla? Stacilo by rozebrat ŘJ a najít ten odpor co blbne. Za kolik jsi to sehnal tu stahovacku.
  8. Mě to také dělá při vyšších teplotách, hlavně když na to svití sluníčko. Jako by se tam něco kroutilo, že to má tu tepelnou ochranu proti sevření. ostatní okna to nedělají. Má někdo nějaký návrh co by mohlo být špatně? Už jednou jsem stahovačku rozebíral a je to pěkná pakárna. Lugo přišel jsi na něco ? Je to mechanickým namáháním nebo je to tou elektrikou. Chystám se to opět demontovat a rozebrat motorek nebo pořadne promazat vazelínou ozubené soukolí na převodu motorku a táhel. Při dnešním sluníčku mi opět začalo blbnout okno spolujezdce. Při odemknutí vozidla a držení tlačítka na D.O. stáhnu okna. Po asi 20s se auto zamkne a nasledně po 10s zatáhnou okna. Ale dělá to jen pri prutkem sluníčku. Pak okno u spolujezdce vykazuje chybu tim že okno jede bahoru a v jedné třetině sjede dolu jako by tam byl odpor proti sevření. Dělá to jen když je prudké sluníčku. Něco se tam sroutí a vykszuje to tuto chybu. Možná v ozubeném silonovem kolečku na převod v motorku. Přidávám odkazy ten první co to dělá po otevření a další s chybou. 1 video https://www.dropbox.com/sc/rzsqm6kw1jp9y9j/AABzi7bvJhonPMgnVhVIereya 2 video https://www.dropbox.com/sc/3h6hdxqnhsekxv7/AABpku3OjJIOph8kOt0zV_qVa Diky za odpověď. Pavel Závada 1: http://youtu.be/PixjQLRme8s Závada 2: http://youtu.be/0vnOmPmbkKU
  9. pavouk777

    Alarm META?

    Děkuji za rychlou odpověď. Jsem o neco chytřejší.
  10. Ahoj kamarádi. Rad bych se zeptal jak poznam v autě alarm META? Pred měsícem jsem koupil Škoda Octavia II třetí generace 1.8 TSI výbava Elegance. V prostoru na odkladani brýlí v horní části interieru jsou 3 mřížky kde je vidět černá koskatá latka a netuším jestli tam jsou čidla. V Bčkovém sloupku nemám tlačítko se symbolem autíčka s alarmem. Problem spočívá v tom, když prijdu k autu a pri dnešních vedrech otevřu auto a stahnu okna D.O. a neotevřu dveře tak se auto po 20s zamkne a měli by se zavřít okna. Ty okna se zavírají nahodile? Ale prisel jsem na to že když vezmu klíče a strčím je do zámku dveří a zavřu i s tím že zajedou okna a udelam to naopak že auto otevřu a stáhnu okna . Tak pak se auto zamkne a zajedou okna ale nesmím otevřít dveře. Muže mi nekdo vysvětlit funkci automatického zavirani oken viz zamek ve dverich u řidiče jeho funkci. A připadne jestli tato verve automobilu má META alarm ( spojitost se zavíráním oken při zamčení vozidla) a kde bych nasel nějaké vodítko jetli je dodělavaný meta alarm a kde bych našel ŘJ META a připadne sirenu alarmu nebo ultrazvukové čidlo. A na závěr jetli se da poznat podle VINu co melo auto ve výbavě když sjelo z linky. Děkuji všem ra rady. Pavel.
  11. pavouk777

    ALARM META

    Ahoj vsem. Mam skoda octavia II treti generace elegance 1.8 TSI ROK 2010. Když otevřu auto pres dálku a drzim D.O. tak mi sjedou vsechny okna. Pokud neotevřu dveře tak se asi po 20s zavře auto a obcas se zatahnou i okna ale dela to jen nahodile. Stalo se mi to zatim 5x. Tak se chci zeptat jestlibto ma spojistost s alarmem Meta. Vubec netusim jestli ho mam. Kupoval jsem auto pres měsícem. Poradi mi nekdo kde hledat klakson alarmu a řídící jednotku abych vyloučil zavadu rele. Dela to obcas když je moc velké horko. Předem děkuji. Pavel
  12. Tak jsem zkousel do jednotky vložit jmena. Jde to jednotlivě a musíš zadat jmeno a číslo hlasově. Ale pri vytoceni se mi zobrazi jinne jmeno a cislo? A neda se to překopírovat celý seznam ze Sim ky aniz bych to zadaval jednotlivě a slovně.? Mám S3 Samsung. Ale na maxi doku se mi nezobrazi podrobne nastaveni phone. Jen pri Bluetooth vidim seznam ale neni v jednotce. Je jina možnost jak tam vlozit cca160 kontaktu. Díky.
  13. Ahoj mam mensi problem s voláním pres Bluetooth. Muj problem spočívá vtom ze dam na MT volantu kliknu na tlačítko volume a auto me vyzve k zadání volby vytáčení nebo v mém případe hledat jmeno. Ale Hlasový zaznam auta mi řekne že je seznam prázdný. Mám Škoda Octavia II třetí gener. 2010 elegance. Poradí mi někdo jak tuto hlasovou funkci sprovoznit aby byla v paměti automobylu. Dekuji předem. Pavel.
  14. http://youtu.be/eY3ao_jg1uc zde ještě jednou video.
×
×
  • Vytvořit...