Přejít na obsah

Lumpik999

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    71
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontakty

  • Website URL
    http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=34404&hl=

Návštěvy profilu

683 zobrazení profilu

Lumpik999's Achievements

0

Popularita

  1. Škoda Octavia II Facelift 2,0 TDI 4x4 Laurin&Klement, do provozu 2009, 225.000 km, Originál Chip TDIFUN-119kW (mohu doložit papírově sjetinou z brzdy), ZÁRUKA NA PŮVOD A KM, Maximální výbava, vyhřívaná všechna sedadla v broušené kůži, přední v elektrice, SERVISNÍ KNIHA, poslední výměna oleje a filtrů Castrol Edge i s Atomiem, Satelitní navigace s DVD, centrál dálkový, imobilizér, el. všechna okna, el. vyhřívaná, sklápěcí a samostmívací zrcátka, Hagusy, Led mlhovky, natáčecí Bixenonové světla, 10x airbag, velké palubní PC, parkovací asistent, venkovní teploměr, 8 x litá kola,ABS,ESP,ASR, senzor tlaku v pneu, 6-ti kvalt manual, 4x4, tempomat, dešťový senzor, AUX, denní svícení, bluetooth hands free, Columbus,dvouzónová klimatizace,Osvětlené vnitřní kličky, asistent rozjezdu do kopce, Multifunkční volant, Dělené zadní sedadla, a mnoho dalšího. Nutné vidět, opravdu krásné a udržované auto. Cena (pevná): 179.000,- Kč Více k autu zde:
  2. Tak jsem dostal od tchána nabídku ke koupi jeho vozidla (A opravdu velice solidní nabídku), proto jsem se rozhodl k prodeji mojí Octávie. Jestli by měl někdo zájem, nyní jí prodávám za 179.000,- Kč. Dávám k ní i další sadu zimních kol na stejných discích. Zimní kola na minimálně dvě sezóny, letní gumy jsou nové.
  3. TO VÍŠ, ŽE JO: https://www.aliexpress.com/store/product/2x-High-Power-S25-1156-BA15S-P21W-80W-CREE-Chip-XBD-LED-Car-Reverse-Backup-Reverse/1013215_32810478016.html
  4. Není zač :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:
  5. Kup si verzi s tím Dongle, tu trochu dražší: https://www.aliexpress.com/item/VAG-PRO-CAN-BUS-UDS-K-line-S-W-Version-5-5-1/32719657541.html Jak ti to dojde a nebudeš si s něčím vědět rady, klidně se obrať.
  6. Tak jsem si koupil diagnostiku na tu mojí Laurinku a pánové, vřele doporučuji všem. Je totálně plně v češtině a dokáže strašlivě moc věcí. Dá se nejen upravovat skoro vše, ale jde i tuning (do toho jsem se ale nepouštěl) a spoustu dalších věcí. Dokonce i kódování, ale do toho jsem se taky raději nepouštěl. Za cenu necelých 750,- Kč je to opravdu věc k nezaplacení. Jako první jsem si nouzově pročistil DPF filtr a taky jsem si hned jako první zkontroloval vstřiky. Prostě je to úžasná věcička, doporučuji všem!!!!!!!
  7. Nene, je to tak, že mám v "hrníčku" již zapojenou kameru. Takže z jedné uděláš dvě. Ten hrnek je fakt super. Kameru mám v zásuvce neustále a jenom když nasednu do auta, tak zmáčknu tlačítko a kamera jede. Hrnek nechávám zapnutý neustále, jen kameru vypínám tlačítkem.
  8. Dnes mi došla z Aliexpressu hrníčková rozdvojka s nabíjením a zároveň s měřičem napětí. Je suprový a vřele jej doporučuji, Navíc má vypínač na jednotlivé zásuvky a perfektně padne do Octavie II do toho žlábku. Suprová věcička.
  9. Přehled všech žárovek na Octavia II Facelift najdeš tady!!!!!!Octavia_II_prehled_zarovek.pdf A do blinkrů jsem zatím Ledky nedával, ještě o tom pouvažuji. Nyní mám objednané žárovky do dálkových světel a uvidím, jaké budou, potom je sem hodím.
  10. No je to docela otravné, roba to neslyší, ale ona nemá ani hudební sluch a je jako poleno, ale mně to rozčiluje. Když jsem měl v oknech deflektory, tak mi to nevadilo,a le co jsem je sundal, tak je to na nervy.
  11. No vytáhnul jsem všechny věci z přihrádek, ale dělá to. Je to jen u některých písniček, kde je více basů. Ale asi zkusím ten neutrální silicon.
  12. Pravá strana přední a dělá to ten výše umístěný, pod kličkou na otevírání.
  13. Nenene, je to 100% rezonování na krytce repráku (té kovové síťce). Repráky jsou super. Jenom nevím, čím to "utěsnit". Jakmile rukou zatlačím na ten kryt repráku, je chviličku klid.
  14. Nějak mi občas při více zesíleném zvuku rezonuje reprák, ale vůbec netuším, zda je to reprák, nebo ten kryt na repráku. Nevím jestli založit nové téma, nebo jen jestli by náhodou někdo nevěděl a neporadil jak se toho rezonování zbavit. Neporadil by někdo?
  15. Na aliexpressu mají tři druhy: https://www.aliexpress.com/1 https://www.aliexpress.com/2 https://www.aliexpress.com/3 Ale ono je to jedno, vypadají všechny dobře a nevím jak tobě, ale mně se docela líbí stary klasický. Možná je to tím, že jsem trochu straší a nemám moc rád změny. Starý znak ještě z dob totality je prostě TOP. :smich: Co máš na mysli?
×
×
  • Vytvořit...