Přejít na obsah

georgeOII

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

538 zobrazení profilu

georgeOII's Achievements

0

Popularita

  1. Zdravim, mam 1.6 tdi cr a vymenenou komplet spojku s dvouhmotou, s vibracema pri rozjezdu byl na par km klid, ale projevilo se mi to znovu. Skoro pri kazdem rozjezdu se mi auto rozvibruje. Muze to delat spatna reakcni vzpera? Vim, ze je nacata a bude se delat. Diky za radu.
  2. Me napr na to bylo receno, ze mi to dela reakcni vzpera motoru... :-/ budu menit, uvidime
  3. georgeOII

    Jaké brzdy

    Zdar chlapi, jen takovej blbej dotaz, na aute mam ted kola R15 a chci kupovat R17 na leto... Zimu zustanu na tech 15-kach... Brzdy (prumer) je lepsi nechat ty co tam jsou? Diky
  4. Mě vrže v rohu u spolujezdce přímo u A sloupku. Když zatlačím na palubku přestane... Dělá mi to nepravidelně
  5. Aha, a cim to tedy muze byt, ze to vybiji? Ja jsem totalni laik na tohle,jen zjistuji a overuji co mi bylo receno, at nevyplaznu litr za neco co neni treba. :-/
  6. Pry jen neco s handsfree.... Nebyl jsem u toho. A GW je jen to cislo bez indexu. Bylo mi receno, ze je to jedna z prvnich v OII fl. a ze potrebuju novejsi. R.v.2010 Jo a columbus je myslim ten LEDkovej... 2013 vyroba
  7. Zdravím, mám OI fl. a columbus mi vybíjí baterku. Gateway mám nějakou starou verzi 7N0907530 (nenašel jsem ani index) a prý bych měl koupit např. 7N0907530H. Vyřeší mi to problém? Je vhodná?
  8. Zdravím, mám OI fl. a columbus mi vybíjí baterku. Gateway mám nějakou starou verzi 7N0907530 (nenašel jsem ani index) a prý bych měl koupit např. 7N0907530H. Vyřeší mi to problém? Je vhodná?
  9. Zdravím, mám OI fl. a columbus mi vybíjí baterku. Gateway mám nějakou starou verzi 7N0907530 (nenašel jsem ani index) a prý bych měl koupit např. 7N0907530H. Vyřeší mi to problém? Je vhodná?
  10. Zdravím, mám problém. Dal jsem columbuse a mám nějakou starou verzi gateway. Vybíjí mi baterku. Když dám gateway 7N0907530H, může být? edit: mám OII fl., jen nějakou špatnou gateway
  11. Za umístění se omlouvám, přehlídl jsem. Propříště budu lépe koukat :-( :-) Jinak super, jsem rád že jen toto. Myslel jsem, že bude třeba měnit nějaká jednotka nebo něco někde složitě nastavovat. Děkuji za reakci. :-)
  12. Zdravim, nikde jsem nenašel téma výměny rádia Blues za Columbus, OII fl 2010. Moc tomu nerozumím, proto mám dotaz: Co vše je potřeba vyměnit(nějaké jednotky atd..) nebo jestli to půjde jen kus za kus? Konektory, zobrazení audia na maxidotu? Nemám multifunkční volant, to není problém že? GPS anténu bych měl mít s rádiem. Je něco co by komplikovalo výměnu? Díky :)
  13. Aha. ok. Díky moc za info... Zkusím vyřešit jinak. :-)
  14. Ahoj, mám dotaz. Mám OII konec r.2010, rádio Blues, originál BT handsfree, ale na maxidotu nemám v nabídce audio (pouze nabídka Telefon). Je nějaká možnost, že by mi šla hrát hudba z telefonu přes BT? Popř. je tu někdo z okolí Prahy, kdo by mi to zprovoznil? Díky moc :)
×
×
  • Vytvořit...