Přejít na obsah

Mara1994

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Mara1994's Achievements

0

Popularita

  1. Matka s tim jezdi 1-2 za tyden , otec jezdi 70km dohromady do prace a občas tomu šlapne mě řikal :)
  2. PRoto si ho občas pujčim já :) a ja to myslim dostatečně protahám jakmile je zahřáto :D PS: už při koupi auta jsme jim řikal at to nedusí at to drží v lehčích otačkach A pokud je někdo zdejší (POPUVKY - ROSICE (OKOLO VELKÉ CENY) ) tak ten kopec se neda projet jinak než pod plnym plynem :D
  3. Naši si koupily tedka 81kw naftu a radi by dosahly ještě menši spotřeby ktera dle meho nazoru je už i tak dost nizka :) Motor ma najeto 270 000 (cca - serviska - řidici jednotka) Zajimalo by mě asi by to mohl byt pro neskušenou matku ridičku v zimě na sněhu či ledu problem :) A taky asi pak časteji nebude repasovat turbo nebo měnit čerpadlo či vstřiky. A taky dále v brně jaka je nejlepši firma na čip tuning ?
  4. Dobrý den rád bych měl na budikách dojezd kilometru. A někdo mě řika že jen stačí vyměnit budiky z predface na face a někdo mě zas říká že budu muset vyměnit komfortku a tim i na tu novější komfortku nové klíče a nové zamky . nebo jak to přesně je at vim co mam koupit.
  5. Můžu se zeptat na kolik mam nafoukat zimní kola 205/55/R15 škoda octavia 1 predfacelift 1.6 55kw ? Prosím je to nutné zejtra je tam budu obouvat u znamyho
  6. Dobrý den mam tu takovej problem . Před týdnem mě kamoš měnil motor a při dokončovaci operaci jak dolejval olej tak mu zklouzla ruka a je tam moc oleje a blika mě kontrolka mazani oleje nebo jaky dalši duvod muže bejt k tomu aby blikala ? jeden typek mě řikal že měl bouračku a vytekla mu servokapalina a blikala mu taky muže to bejt ? poprosim o radu děkuji :)
×
×
  • Vytvořit...