Přejít na obsah

ooonnn

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

ooonnn's Achievements

0

Popularita

  1. je to pěkný, ... ale TSI 2.0 je dnes někde jinde.... a po mých zkušenostech se škodovkou, poměrně hodně... Nové RS TSI 2.0 245HP jsem projížděl a skoro jsem si u..... móóóc pěkné svezení. Ale s rodinou a přibývajícím věkem jsem v rámci důvěry přešel na SUPERB. PS: Měl jsem nové auto : OCTAVIA II 2.0 TDI Combi 103KW, potom OCTAVIA III SCOUT 2.0 TDI 135KW, a nyní SUPERB III LK 2.0TSI 200KW (2018) a celkem najeto cca 500 jenom s těmito auty. Všechny povedená a příjemná auta, se kterýma jsem si užil
  2. ooonnn

    Spolahlivost 4x4

    Překvapivá spokojenost Haldex 5, Mám sice OIII Scouta, ale dával jsem mu tuto zimu celkem zabrat. Zasněžené kopce mimo vozovku, blátivé kopce po dešti, výjezdy po nezpevněných zledovatělých vozovkách ...(bydlím na Valašsku). Nečekal jsem co to zvládne, a to jezdím offroad z mojí Toyotou se všemi uzávěrkami. Opravdu i na hrubé zacházení a hledání extrémů, kde už konečně uvízne se nestalo. Pro rýpaly ovšem nešel jsem ani zdaleka co jezdím offroad z druhým autem, ale na "oktávku" klobouk dolů a jen vřele doporučuji.
  3. Před tím jsem měl OII 103 kW a velký rozdíl nevidím. Nechal jsem jí po dvou letech čipnout. A teď s OIII Scout 135 kW jsem celkem zklamaný. Nejede to zle ale na starou OII to nemá. Máte prosím nějaké zkušenosti nebo to mám dát na "brzdu" jestli není něco špatně... Díííík
  4. Jako bývalý majitel OII a nynější OIII SCOUT musím přiznat že pravou nohu nyní prostě není kde složit. Pokud se najde podnikavý typ člověka který začne vyrábět vkusnou podložku, budu mezi prvníma z x 1000 majitelů OIII který si jí ihned koupí.
  5. Před tím jsem měl OII s klasikou a hrálo to na můj vkus velmi solidně. Objednal jsem si OIII SCOUT s Columbem a Canton a můžu upřímně říct že jsem očekával víc. Není to špatný poslech, když se i při neočekávaně malém množství druhů nastavení zvuk mírně upraví, ale pravdou je že jsem čekal za ty peníze zvuk lepší. Tím ovšem nechci odrazovat potenciální kupce Cantonu. U ostatních aut, jako Mazda 6 se suround, nebo Citroen C5 je to totální katastrofa. Jen opravdu v porovnání s OII jsem čekal více.
  6. No nevím, mám to ani né měsíc, zkouším to zajíždět na lehkou nohu, ale pod 8 jsem se zatím nevlezl. Asi to budu muset reklamovat. Po ujetých 1700 km spotřeba 8,2. S předešlou O2 2,0TDI 103 kW jsem s mnohem těžší nohou jezdil za 6,5. Tak nevím.
×
×
  • Vytvořit...