Přejít na obsah

kosakz

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    25
  • Registrace

  • Poslední návštěva

kosakz's Achievements

0

Popularita

  1. Termostat mi dělali ve 3000. Dnes mi ukončila záruka tak doufám že bude klid. Ale miluju 1,8 tsi. Kdo ti to bude čipovat? ;-)
  2. Tak mám nové vstřikování, škrtící klapku, lambda sondu, a dnes jsem si to vyzvedl a nový kompresor a ventil na klimu. ;-)
  3. To ta moje naplněna byla ale odešel kompresor. S rostoucí teplotou to topilo;-) a pak mi menili i ventil. Jak říká pánové z Boleslavi. Dělalo to trubkový zvuk;-))))) Jinak mě to cvak ani dělá taky. Teď v ní sedim Jinak mě to cvak ani dělá taky. Teď v ní sedim
  4. Zdravím kamo. Nejsem sice z Prahy ale z plzne. Ale není problém se domluvit a můžeš vyzkoušet. ;-) jinak já jsem si s 1,8 už mooooc užil a to mám najeto teprve 54000. ;-))nevím asi mám smůlu na auta.
  5. Mam 1,8 T. 132kw. No docela me to dostalo. Tedy zatím říkají ze to jsou vstriky. Jinak to prý bude muset jet do MB.;-)
  6. Byt vámi nez tam ty 19 dam tak si zjistím jak je to s přední nápravou. Zaslechl jsem ze odchází od 19 řízení;-))
  7. Takže asi takhle. Včera jsem jel rano do práce a auto dojelo. Najeto 51 000. V servise mi řekli ze prý vstriky. To je celkem brzy;-) no uvidime. Asi proto ten motor vždycky houpl. No uvidime jestli je to ono. Ale s...e mi to.
  8. Dal jsem to do servisu a řekl ze dokud to nebude opravené tak si to nevezmu a ze chci vedet co to bylo. A pokud to neopravi tak do te Boleslavi pojedu. Za auto jsem dal 600 000 tak at se snaží.
  9. kosakz

    RS TDI koncovky

    Nechápu jak mohl někdo do rs vymyslet naftu. Když rs tak benzin. Urcite bych nechtel aby se mi hulilo jen z jednoho výfuku. To je šílený
  10. Ahoj chlapy. Nevim jestli to sem patři ale mam dotaz. Mam na Octavií 18' kola a mam najeto necelých 50000 a ted se mi z přední nápravy začaly ožívat zvuky ( klapani) na nerovnostech. Není to brzy? Měďnaté někdo zkušenost? Kdy se mění stabilizační tyčka atd?
  11. Ahoj. Tak jsem vyměnil vzduchový filtr a řekli mi ze palivový 1,8 tis nemá . Ale to ho upnutí motoru mezi 3000 a 3250 porad přetrvává. Uz nevim co. V servise na nic nepřišli. A v květnu konci záruka.
  12. No vidíš to ani nevím. Zkusím to. Stejně musím na výměnu oleje. Zkusím vzduchový a palivových filtr.
  13. Včera jsem jel z Frankfurtu a dělalo to zase. Prý váha vzduchu. Ale na to ze mám 45000 najeto tak nic moc. Auto super ale holt už to nebude nikdy jako první generace
  14. Zdravím chlapy. Nevíte kolik stoji sportovní podvozek na 1,8 ti. ???
×
×
  • Vytvořit...