Přejít na obsah

Miky

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontakty

  • Skype
    bambula15

Miky's Achievements

0

Popularita

  1. Miky

    Vozembouch

    Bohužel nestíhám, máme za sebou prohlídku na zimu a novou baterii. Je to tuším Varta Silver 63 Ah. Stále je potřeba opravit hafec věcí, akorát nějak nezbývají chechtáky. S tím přichází demotivace cokoli fotit.
  2. Miky

    Vozembouch

    Jen malý upgrade. Nové stěrače, nové znaky (přední a zadní) a v garáži připravené víko z AGN jen dát do laku. Připravuje se rovněž nastříkání středového panelu a všech ofuků.
  3. Hledal jsem jestli se dá ještě sehnat převodník od Doležela, ale vypadá to, že ten projekt je mrtvej. Zatím jsem nikde nenašel jiný způsob (převodník), který by naučil AGU komunikovat s budíky, jen velmi nerad bych luštil blbosti z Maxidotu. :-)
  4. Miky

    Vozembouch

    Klucí, už se těším až bude v cajku, hlavně ať nám to jezdí.
  5. Miky

    Vozembouch

    Díky chlapi za vřelé přijetí, i Vám a Vašim kárám přeji jen to nejlepší. :-)
  6. Miky

    Vozembouch

    Děkuji za hezké přivítání a někdy v létě už by mělo být vše v pohodě. Klep, klep... :-)
  7. Zdravím, konečně jsem osmělil a přispívám do této sekce i svou Oktou. Na jaře minulého roku jsem silně toužil po Octavii, byl to muj pubertální sen. Vybral jsem si v Německu jednu červenou šťabajznu a jel jsem se na ní podívat s mojím dvorním mechanikem. Po příjezdu do bazaru si ji napíchl na noťas a já zatím okouknul auto. Koukám na brzdy, no nic moc, rezavé jak sviňa. Lak poškozený na mnoha místech a celkem oddělané prahy. Znaky Škoda vpředu i vzadu pryč, očividně byly přilepené čimsi ke karoserii, respektivně k masce. To je asi tak vše co jsem poznal já. Elektrická výbava vypadala podle kolegy dobře a mechanicky v pohodě. Po vydiskutování výrazné slevy (45%), jsem si ji odvezl. Při jízdě k nám do rodné ČR mi přestal ukazovat tacháč, říkám si dobrý a pak mi začala blikat kontrolka ruční brzdy. To už tak dobrý není. Nikde nic neutíkalo a tak jsme pokračovali dále s tím, že na vině je spínač ruční brzdy či kabel. V záveru se mi rozsypala loketní opěrka u řidiče. Jediné co mě příjemně překvapilo byl výkon motoru a čistá klimatizace. No to byl zase kauf. Popis: Škoda Octavia SLX - MR99 1.8 20V Turbo - AGU Manuální klimatizace Vyhřívání předních sedadel El. střešní okno 4x el. okna 4x airbag El. zrcátka Opraveno: Kompletní Go brzd (přední, zadní origo) GO podvozku Levý práh (pravý ještě vydrží) Je třeba opravit: Elektrika je kompletně rozhašená, podle nákladů na opravu bych se případně připravil na 3G. Loga Škoda vzadu a vpředu. Vylepšovat zatím nic zásadně nebudu, momentálné je důležité, aby auto fungovalo jak má. :-)
  8. Jasný, děkuji ti za radu. Budu shánět dále.
  9. Číslo budíků bylo, ale prý na papírovém štítku, který tam teď není. Mám k dispozici VIN auta ve kterých bylo, dalo by se to zjistit přes ETKU. Můžeš se Cosby mrknout, pokud pošlu VIN přes SZ? Děkuji.
  10. Mám Octavii MR1999 1.8T a je tu možnost zakoupení budíků rok 2001 z 1.8T, prý od 2,5G komfortky, asi MR2000. Chtěl jsem se zeptat, zda budou kompatibilní, jsou bez maxidotu. Nechtělo se mi zbytečně zakládat nový topic. Díky.
  11. Take by se mi hodila fotka, mam takovou vetsi kartu zalaminovanou, tak tezko rict takhle z hlavy jestli ji to udrzi. :)
×
×
  • Vytvořit...