Přejít na obsah

Bobešek

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Bobešek

  1. No kabel ušetřit nechtěli. Důvod je ten, že pokud si zapalovačem v zásuvce zapálíte cígo tak lidi vzadu musí mít možnost si otevřít okno. Hlavně děti. Kvůli tomu to tak je.
  2. Zdravím. Prdla mi packa na vyhřívání zadního okna. Nikde ale nemůžu zjistit, kolik wattů vyhřívání bere. Koupil jsem ventilátorek co má 150w a potřeboval bych zjistit, jestli mi nevyhoří svazek když ho připojím na kabely vyhřívání okna. Oprava packy je nesmysl bo tam není přístup a odlepovat okno nechci. Navíc jsem zjistil, že ventilátorek okno rozmrazí podstatně rychleji. Nevíte někdo, kolik má vyhřívání zadního okna odběr? Díky za odpovědi
  3. Hovno údržba. Co chceš na konektorech udržovat? Je to debilně vyřešené. Oba konektory jsou z výroby natlačené na sebe a za roky se prostě izolace na nic propíchla. Měl jsem starou Vectru B z 96. roku co měla asi 700000 nalítáno a problémy s ní prakticky nebyly. Kdyby už nežrala olej jak dvoutakt tak ji neměním. Tohle fáro co má najeto prd se pořád sere. Viz můj odkaz na spotřeby.cz. Tak mám sepsáno, co už jsem na autě musel dělat. .
  4. Takže téma můžu uzavřít. Průchodky ve dveřích jsou v cajku. Auto je od důchodce zachovalé a kabeláž vypadá jako nová. Problém jsem již zjistil sám. Nevím, co návrháři ve škodovce šňupou ale budou toho asi tuny. Táhnout kabel ke třetím světlům z levé strany kufru doprava a pak zase doleva do třetího světla mi připadá jako pěkná debilita. Káblík k brzdovému světlu se totiž táhne na černou kostku, která je nalepená na zadní okno a obsahuje asi kostru na vyhřívání zadního okna. Na tuto kostku je přiveden černý kabel + na zadní středovou couvačku a pak je tažen vnitřkem dveří ke světlu. Na této kostce jsou dva izolované konektory. Od roku 99 se ale konektory izolací protlačily a vzájemně se jemně dotýkaly. To mi připadá jako úmyslné kurvítko. Taková ptákovina a já na ní přišel až jsem prošel kabeláž od předu až dozadu
  5. Zdravím. Mám ovci z roku 99. Kupoval jsem od důchodce takže teď má nalítáno jen 165000km. V neděli se mi stalo, že jsem nastartoval auto a rozsvítily se mi zadní brzdovky. Za chvíli zhasly ale už na furt. Zjistil jsem, že pojistka F13 praská po zmáčknutí pedálu. Spínač je ok, zadní světla i elektrika k tažnému taky bo když je odpojím tak to udělá stejně. Zkrat je mezi spínačem a vedením dozadu do kufru. Nastává otázka, kde. Nechce se mi rozdělávat auto. Pokud by někdo věděl, kde má jedničková oktávka slabší místo, kde se proráží kabel tak budu za radu rád.
  6. Takže to můžu uzavřít. Ve škodovce i s prací 446kč. To není taková hrůza :palec: :palec: :palec:
  7. Díky. Aspoň vím, jak to vypadá. Už jsem na pondělí objednaný do škodovky. Snad si s tím poradí. Díl stojí 268kč. Jen mají obavu, jestli to dokážou rozpolstrovat a pak zase zapolstrovat. Prý tohle obvykle posílají do Boleslavi. Taková ptákovina a teď jezdím s jedním sedadlem bez potahu a opěrky :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wacko: :wacko: :wacko: Jo a už nedokážou dodat šedý ale jen černý. Zkusím si s tím sedadlem nějak pohrát do pondělka :palec: :palec: :palec:
  8. Díky ale jak ten kód rozkóduju ??? :unsure: :unsure:
  9. Takže jsem se pokusil. No samozřejmě jsem kroužek urval ale celý mechanizmus v opěradle samozřejmě zůstal. Jak sundám polstr nevím. Zespodu ta lišta na origopotahu nejde sundat. Anebo na to bude nějaký fígl. Tak budu asi muset do Humpolce do Škodovky :wallbash: :wallbash: :wallbash:
  10. Tak toto téma můžu ukončit. Kamarádovi zjistili, že má v řiti ovládače na topení. Nechal za 1000kč udělat repasi. Bohužel mě předem neinformoval. Na letgo to celé prodávají lidi za 500 :-) a ventilátor mu už šlape.
  11. Zdravím vespolek. U nedávno zakoupené oktávky jsem dnes zjistil problém. Normálně bych si toho nevšimnul ale dnes mi dorazily kožené potahy na míru a tak jsem na to narazil. Na opěradle spolujezce jsou ty plastové kroužky do nichž se zasouvají hlavové opěrky každý v jiné výšce. Ten nalevo je asi o 2cm níže než ten napravo. Díky tomu kolem něj nepodstrčím nový potah. Nevěděl by prosím někdo jak ten kroužek přizvednu ať je tak jako ostatní? Jsem z toho namrtvicu. Nechat to natažené přes kroužek vypadá dost debilně a když už jsem vysolil majlant za potahy tak bych rád, aby to trochu vypadalo :-). Díky za případné, podrobné rady!! :palec: :palec:
  12. Jo. Vůbec mu nefunguje. Pojistka je v cajku. Nechci mu tam něco při rozebírání ulámat. U Vectry, kterou mám palubku rozebrat umím ale oktávka je jiná.
  13. Myslíš kastlík co je u spolujezdce?
  14. Ahoj. Kámoš má jedničkovou oktávku a přestala mu šlapat ventilace k topení. Mohl by mi někdo prosím poradit, jak se dostanu do středu palubky k vypínačům a k ventilátoru? Díky předem :-)
×
×
  • Vytvořit...