Přejít na obsah

drachouk

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

534 zobrazení profilu

drachouk's Achievements

0

Popularita

  1. Potreboval bych dokodovat moznost zavrit pate dvere tlacitkem u radici paky nebo na klicich. Mam je na elektriku, otevirat to jde na 3 mistech, ale zavirat jen tlacitkem na dverich. Nekdo v oblasti Hranice, Prerov, Olomouc, Novy Jicin, Valasske Mezirici ...
  2. Tyden mam doma sluzebni O3 u ktere jsem mohl vybavu do jiste miry ovlivnit. Prvni dojmy jsou rozpacite. Predesilam, ze predchozim autem byla O2 v podobne vybave. Nejtragictejsi jsou dve veci: 1) Ulozne prostory - pulka jich je pryc. Chybi prihradky po stranach prednich sedadel, v horni casti palubni desky, pod sedadlem spolujezdce, v zadni loketni operce. Zmensili se kapsy ve dverich, v kufru po stranach je volny prostor ze ktereho vsechno vypadne (O2 mela oddelavaci dvirka). 2) Navigace Amundsen. Tu bych nejradeji vyrval a rozslapal. Oproti predchozi verzi je neskutecne pomala. Zapnuti nebo planovani trasy trva vecnost. Druhym problemem je priblizeni (meritko). Ja potrebuji videt zatacky a nejblizsi okoli kolem sebe a nezajima mne jake obce jsou 10km kolem mne. Napriklad pri jizde po obchvatu Prahy se navigace tak oddali, ze je videt cela Praha a prilehle vesnice. Nepomuze ani vypnuti AUTOZOOM a nastaveni fixne treba na 50m. Po chvili se to zase nesmyslne oddali a tak porad jen kroutim koleckem. Z toho mene podstatneho je to hnusny mohutny leskly ramecek kolem navigace a tlacitek - magnet na otisky. Priplatkove elektricke ovladani kufru funguje napul. Prikaz na otevreni muzu dat ze 3 ruznych mist, ale zavrit to jde uz jen tlacitkem na viku. Kdyz si priobjednate zvysenou podlahu v kufru, tak zapomente na "cargo elementy" (ty zarazky na suchy zip) a stejne tak na sitovy program. Vetsina dulezitych uchytu je pod podlahou. Auto vypada lepe a je lepe odhlucnene, ale snad bych se mozna i vratil k predchozi verzi. Vsechno by se dalo prekousnout, ale ta navigace je silena az nepouzitelna !! Jak takovy kram muze nekdo davat do tak draheho auta?? Ve vlastnim Meganu mam zabudovanou navigaci od TomTom, ktera stala jen 8 tisic a funguje svizne.
  3. Muzu se (asi hloupe) zeptat, kde mne to udelaji? V autorizaku nebo to svede i nejaky garaznik? Co to asi bude stat?
  4. Mam cerstve O3 kombi a priplatil jsem si za elektricke otevirani 5. dveri. Jsem vsak zklaman. Dvere jdou otevrit tlacitkem nad RZ, tlacitkem u radici paky nebo dalkovym ovladanim. Bohuzel ZAVRENI JDE JEN TLACITKEM NA DVERICH. Moc bych stal o moznost i zavirani ovladat odkudkoliv. Nemate nejakou radu? Takto je to dost dementni a srazi to vyuzitelnost celeho systemu. To jsem si mohl koupit jen pruziny pro otevirani, ktere by byly 10x levnejsi.
×
×
  • Vytvořit...