Přejít na obsah

Ozzy1007

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Ozzy1007's Achievements

0

Popularita

  1. V obrysovkach ma u o2 fl 2009 led a zadnou chybu to nehazelo tak jsem si rekl po pul roce ze si koupim i do denniho sviceni a ejhle na budiku kontrola zarovky...precetl jse cele vlakno ale jsem z toho zmateny, jednou resite nejake bmc nebo bcm ani nevim co to je a pak resite zarovky.. Jenom teda cenove trosku jinde nez ty co jsem koupil ja po stovce... Jake je teda reseni kdyz nechci experimentovat s nakupem drahych led? Jsem z brna moc ocenik kdyby mi to nekdo poladil. Dekuji
  2. Zdravim, na volnoběhu kdyz treba stojim na semaforu tak mi pocukava motor ale otacky drzi stejne kolem 800. Chystame se ted delat rozvody protoze se oziva vodni pumpa.. Ma to s tim neco spolecneho? Nebo je to tim ventilem obavanym. Popripade jaky nejlevnejsim zpusobem se to da vyřešit. Dekuji
  3. Ahoj, někdo z Brna s motorem 1,6 77kw? jsem novy majitel o2 1,6 77kw a bydlim kousek od cola transport kdy se mužů ukázat? :-)
  4. Zdravím, mám tento motor 77kw. A opravdu zavidim vám kteří jezdite pod 5 l/100km já se nedostanou pod 5,6l :-( nevíte kde je chyba?
  5. Úplně stejný zvuk, jak jste to vyřešili? V swrvisech me říkali ze to bude bud kladka nebo vodní pumpa..ještě jsem to ale neřešil.
×
×
  • Vytvořit...