Přejít na obsah

Radek-RS

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

451 zobrazení profilu

Radek-RS's Achievements

0

Popularita

  1. Dobrý den, mám stejný problém jak je popsáno od Vás ohledně opačného fungování zadního okna. V servisu škoda mi budou schopni opravit tímto postupem. Nevíte o někom v Kralovehradeckým kraji okolí Kostelce nad Orlicí kdo by mi s tuto závadu odstranil Děkuji.
  2. Nemáš prosím nějaké foto z montáže? Máš i zadní okna v elektrice. Zapojeny si myslím že to mám správně. Když odpojím ovládání oken tak je vše ok. dělají to jen dveře u řidiče. To by bylo super. Byl bych moc rád.
  3. Nemáš prosím nějaké foto z montáže? Máš i zadní okna v elektrice. Zapojeny si myslím že to mám správně. Když odpojím ovládání oken tak je vše ok. dělají to jen dveře u řidiče.
  4. Dodělal jsem si na O2 rs 2006 ambientní osvětlení. Vše zapojeno jak se tu píše u podsvitu kliček, u řidiče z podsvitu ovládání zrcátek. Všechny dveře svítí a dá se nastavit intezita podsvitu. Po nastartování nastává problém. Dveře u řidiče sníží podsvit včetně led proužku a ještě pulsují. Když dám podsvit na plno tak celé dveře zhasnou. Zbývající dveře bez problému. Pokud odpojím tlačítka ovládání oken ,začne vše fungovat. dělá to i na druhé RS obě r.v 2006 Prosím o radu čím by to mohlo být a jak to vyřešit. Jedná se o tento pásek.
  5. Ahoj mám  problém s led proužkem na listě dveří ( ambient osvětlení). Vše zapojeno jak tu píšeš u podsvitu kliček, u řidiče z podsvitu ovládání zrcátek. Všechny dveře  svítí a dají se stmívat. Po nastartování nastává problém. Dveře u řidiče sníží podsvit včetně led proužku a ještě pulsují. Když dám podsvit na plno tak celé dveře zhasnou. Zbývající dveře bez problému. Pokud odpojím tlačítka ovládání oken ,začne vše fungovat. dělá to i na druhé RS obě r.v 2006 Nevíš prosím čím by to mohlo být a jak to vyřešit.

    Jedná se o tento pásek.

    59e6bb6a977da11b8896dc7f-5-small.jpg

  6. Ahoj jak jsi vyřešil prosím tě ten problém s podsvitem dveřních kliček. Mám podobný problém s led proužkem na listě dveří ( ambient osvětlení). Vše zapojeno jak tu píšou, všechny dveře  svítí a dají se stmívat. Po nastartování nastává problém podobný co popisuješ. Dveře sníží podsvit včetně led proužku a ještě pulsují. Když dám podsvit na plno tak celé dveře zhasnou. Zbývající dveře bez problému.

    1. camils1

      camils1

      ale mě nešli okna stahovat

×
×
  • Vytvořit...