Přejít na obsah

NOVON

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    28
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky od uživatele NOVON

  1. V 17. 10. 2019 at 19:02, Pepin napsal:

    Zdravím, nechal jsem si vyměnit kompletní ramena zn. FRAP s plnými silentbloky. Bohužel po výměně se mi zvýšily vibrace při nižších otáčkách cca do 1500, a poté vibrace ustanou. Je možné, že na to mají vliv plné silentbloky. Mám octavii 1, 1,9 tdi.

     

    Ano,je to tím. Tohle jsem pociťoval na každém TDI,kde jsem je dal.. Nicméně nejméně se komfort snížil při použití plných silentbloku od DELPHI.

  2. To po tobe ani nikdo nechce, s tou hadici budu blbnout až na jaře,teď už na kašlu.

     

    Mě takhle zatékalo do levé kapsy kufru.Nakonec jsem zjistil prasklý tmel pod plastovou lištou střechy..

     

  3. eresek: Jo jo a lepší to asi už nebude..Nicméně doufám,že se za vámi taky konečně podívám až popravím tu svou babičku..Letos mám v plánu dělat "kosmetiku"..

  4. To NOVON: nerozumím, nechápu, nepřepínám... Již jsem v OC nějaký ten pátek, tak vím co píšu. Ale toť Tvůj názor...

     

    To je jednoduché..Ti co auta opravují,tak vědí,že O II není ani zdaleka tak kvalitní výrobek jako OI..Né vždy je novější-lepší..obvzlášt po letech.Je to prostě jen novější. ;)

     

  5. Ahoj chlapi,potřeboval bych poradit.Mám oktu r.v.97 a začal mi blbnout vypínač světel.Světla to zapínalo,ale podsvícení přístrojovky jak kdy..Vlítnul jsem na vrakáč a koupil vypínač se zeleným podsvitem (já mám ještě červený) a fičel domů.Při výměně jsem zjistil,že jsem koupil vypínač BEZ PŘEDNÍ MLHOVKY a já tam přední mlhovky mám..No vše funguje i ty přední mlhy,ale zapínají se zároven se zadníma.Což by mi ani tak nevadilo,jen jestli to třeba nevyhoří ten vypínač apod..Pokud víte,díky za odpověd..

  6. za dva tydny uz bych raději dal zimaky, sice snezit nema, ale uz bude pod nulou. sem zvědav na pristi ucast :-)

    No ona by ta účast byla i o jednoho větší..Už 3x mi to uteklo,bohužel nemám "fejsbuk"..,
×
×
  • Vytvořit...