Přejít na obsah

Martas67

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Martas67

  1. ani s egr-ventilem, ani s dpf jsem nic neprováděl, vše v původním stavu. Přikládám graf po úpravě od autochipu, samozřejmě nakopli krouťák v nízkých otáčkách, plynulejší nástup výkonu by byl určitě lepší řešení, ale mohlo to dopadnout i hůř.
  2. Martas67

    Chiptuning

    přehrání sw v autochip.eu Praha (vlastní zkušenost, viz fórum chiptuning)
  3. připojím mojí zkušenost z autochip.eu: podle celkového dojmu z návštěvy tohoto podniku mě vyplynulo jediné. Je to firma zaměřená jen a pouze na výdělek a kvantitu provedených zákroků, nikoliv kvalitu. To neznamená, že se to za menší peníze nikdy nepovede, mají i spokojené zákazníky. Já nakonec spokojený jsem, i když jsem objednal standardní verzi chiptuningu a na válcové zkušebně jsem později zjistil, že mi tam nahráli tzv. Ekotuning. Návštěva se mi protáhla na více než hodinu a půl, což odůvodnili tím, že na můj motor 2.0 TDI CR pro Oc II Scout 4x4 nenašli správnou verzi sw a museli ji stahovat odněkud z Itálie. Sice neuměli najít verzi, kterou jsem objednal, ale ta co stáhli nakonec dobře funguje a rozhodně ji nenechám přepsat verzí "Dieselgate", kterou mi vnucoval servis Škoda. Na STK jsem prošel s výborným výsledkem, saze dokonce čistá nula :-) .
  4. Doplním jen čerstvou informaci k tomuto motoru - spadá do typového označení EA189 a tudíž se ho týká svolávací akce (od ledna 2016) ohledně falšování testu emisí.. Toto téma se rozebírá podrobněji na jiném vláknu - Aféra DIESELGATE, zde jen pro info. Mám to oficiálně potvrzeno z infolinky Škoda.
×
×
  • Vytvořit...