Přejít na obsah

nana

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    35
  • Registrace

  • Poslední návštěva

nana's Achievements

0

Popularita

  1. Pokouším se z portalu škoda update stáhnout do počítače mapu ECE 3 2020/2021, platnou od KT 25 2020. Pokaždé mi po určité době stahování selhalo. Zkoušel jsem to několikrát. No z počítače to pak chci nahrát na kartu, kde mám zatím mapu starší. Už jsem to tak jednou dělal a nebyl problém. Až nyní to selhání stahování. Neví někdo v čem může být problém? Díky.
  2. nana

    Kabinový filtr

    Prosím k čemu to je dobré? Mi se v v interieru více praší, než je obvyklé. Nemá to nějakou souvislost?
  3. nyní jsem v ceníku OCIII objevil, že motorizace 1,4TSI, 110kW,AP je i v provedení Style. Není to chyba, před nedávném bylo vceníku u této motorizace pouze provedení Fresh.
  4. nana

    Octavia 3 facelift

    Na škoda.de je také nový ceník 2017 a tam varianta style u 1,4TSI,110kw,AP také figuruje. To je zajímavé, proč to není v česku?
  5. nana

    Octavia 3 facelift

    Tady je ten český ceník. http://www.skoda-auto.cz/SiteCollectionDocuments/skoda-auto/ke-stazeni/nova-octavia-cenik.pdf
  6. nana

    Octavia 3 facelift

    To je zajímavé. V česku je jiný ceník. Např. úplně vypustili variantu Style u 1,4TSI 110kw, AP. Ceník je na webu škoda.cz.
  7. nana

    Start-stop systém OFF

    No žádná kontrolka mi nesvítí. Start-stop je furt aktivovaný. Akorát na křižovatce motor brumlá dál. No ,ale jak říkám, někdy zhasne.
  8. nana

    Start-stop systém OFF

    Která kontrolka? Start-stop někdy funguje.
  9. nana

    Start-stop systém OFF

    Dík za odpověď. Mi to nevadí, že start-stop nezareaguje. Někdo to chce vypnout navždy. Ale já nevím, zda není někde nějaký problém, kromě těch důvodů, které zmiňuješ.
  10. nana

    Start-stop systém OFF

    No , já nemusím nic vypínat. U moji OCIII,1,4TSI ? 10/15 start-stop někdy nefunguje. Zabrzdím na křižovatce a motor běží, ale neměl by. Někdy to naopak funguje. Ne, že bych toužil po systému start-stop, ale není mi jasné, proč nefunguje, když jsem nedal pokkyn k deaktivaci. Přitom na Maxi Dot se neobjeví hláška závada start-stop. Já vím, že tento systém za určitých okolností nereaguje, ale např. včera bylo venku plus 2 stupně, motor zahřatý a na křižovatce motor běžel vesele dál. Má někdo podobné zkušenosti?
×
×
  • Vytvořit...