Přejít na obsah

jarosu.gr

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

jarosu.gr's Achievements

0

Popularita

  1. Od té doby to už neudělalo. Bylo mi doporučeno dotáhnout všechny kontakty na baterce a ty co jdou na tu desku k relátkům pod volantem.Vše dotaženo a zatím klid tak doufám že to bylo vše.
  2. Zdravím, Dnes jsem přijel na parkoviště a vše OK. po15 min jsem chtěl odjíždět a nic. Nešla vůbec palubka ani neblikla a auto po nastartování běželo dvě sekundy a hned chcíplo. Koukl jsem na pojistky na relátka(kontakty) pod volantem. Pak jsem to zkusil a vše zase běhá jak má. Zkoušeno asi 10x a nic. Ví prosím někdo co by to mohlo být? Mam strach aby mě to nepotkalo zase a né zrovna v klidu na parkovišti. Díky J. mam 1,9 66KW rv:99 AGR
  3. Díky, přikláním se k těm destičkám. už mi toto poradili i jinde. Teď na sněhu to nedělá a když je mokro tak také ne. čekám až bude lepší počasí nad nulou a trochu to opadá. Snad se do té doby nic nepoondí.
  4. Nevím čím by to mohlo být, a ani nedokážu určit odkud to jde. Prostě když se někde otáčím přijedu přibrzdím zařadím zpátečku couvnu přibrzdím a v tom to bouchne. Pak už nic když to chci nasimulovat popojíždím vpřed vzad tak jen občas. Jako by po delší jízdě. Co to může být??? Dopředu nic. ani při brzdě ani při prudkym rozjezdu nic. 1.9tdi 66kw díky za každej nápad.
  5. Používám Osram Night Breaker a spokojenost. Vydrží mi asi tak kolem roku to najezdím +/- 13000 km. Ale odnaučil jsem se blikat na kámoše a ty co nesvítěj atd.
  6. Co myslíš? žárovku v 3 brzd. nebo v budíkách?
  7. Nesvítí mi kontrolka zadní mlhy. Přední mlhovka svítí i s kontrolkou. Zadní mlhovka svítí, ale kontrolka ne. Vyměněna i žárovička v palubce a nic tak nevím. Předem díky za nápad. O1 1.9 66KW rv 99
  8. Opravdu nikdo, nebo alespoň kde se dá stáhnout. prolezl jsem snad už vše... :) díky.
  9. Zdravím, scháním manuál k autorádiu Pioneer DEH-4000UB nebo 5000 jsou podobné. manuál mam pouze v angl. předem děkuji jestli někdo má. s pozdravem Jarda P.
×
×
  • Vytvořit...