Přejít na obsah

Sillve

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

643 zobrazení profilu

Sillve's Achievements

0

Popularita

  1. Ještě ty boční listy v laku s rs a bude to dokonalé ?
  2. Prosím o cenu a kdyby bylo foto, přední a zadní komplet brzdy.
  3. Díky, tak ja objednám a přinejhorším ještě poprosím o radu pokud nenajdu ten ovladač, dekuju Radek.
  4. Ahoj funguje to i na Windows 10 nebo jen xp, díky.
  5. Měl jsem podobný problém a po výměně antény chytám všechno a všude, byl tam úplně vyhnilej ten zesilovač.
  6. Pokusím se to sem vložit . Denní svícení mlhovky ,ledky, použity rezistory .Teoreticky někdy tak začaly problémy ,ale v tu chvíli se toho dělo dost okolo .Zadní lampy ,Led origo Milotec ,proto asi ty chyby ,proč ta levá lampa moc nechápu a poslední nerozumím . octavia.pdf
  7. Děkuji za odpověď, tak to situace je zoufalá koupil jsem i druhou baterii normálně vydrží tak 14 dní teď jsem přijel z dovolený zaparkuju a baterka 13,15 ve středu a v sobotu ráno 11,7 už jsem nenastartoval. V autě se na podzim dělalo spousta věcí plus elektrika, nešlo osvětlení SPZ, rádio se rozvítilo po zamcení auta. Elektrikář prý opravoval buď bsg jednotku nebo snad i gateway ale za strašný peníze, všechno funguje , ještě se dělala klima komplet a pak to začalo. V servisu mi řekli že alternátor nestíhá dobíjet, udělal se repas a chvilku to vypadalo dobře ale pak opět 14 dnů max 3 neděle a sotva jsem se dostal do auta . Přečetl jsem tady toho dost s tímhle ale asi nehnu, jsem sice objednanej na příští týden k tomu elektrikáři co dělal ten alternátor ale po zkušenostech s tím prvním sám nevím, neměl by jsi čas abych se mohl objednad k tobě, určitě tomu rozumíš po všech referencích nejlépe.
  8. Díky, neustále se mi vybijí baterka, alternátor repas, odběr v normě. Na diagnostice jsem našel relé ostřikovačů světlometů skrat na kostře trvalé, ostřikovače nejdou tak snad to bude tím. Teď jde o to jestli je tedy špatné relé nebo to může být i něco jiného.
  9. Nevíte prosím někdo kde najdu tohle relé, asi má cislo 645
  10. Můžu poprosit o nějaký návod jestli je jak podsvítit ty odrazky díky.
  11. Ano hnědý kabel s očkem který se ukostří k rádiu. Novější už v menu.
  12. Hnedy kabel na změnu podsvícení, prosím můžeš být přesnější mám to samé a právě změna podsvícení mi nejde. Normálně se to má nastavit v servisním menu ale ať dám od 1 až do 5 pořád jen červená.
×
×
  • Vytvořit...