Přejít na obsah

Jurcik

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Jurcik's Achievements

0

Popularita

  1. Zdravim hrdý majitele Škodovek. Mám takový menší problém se svícením. Mám Octavii 1.9tdi 81kw L&K rok 2001. Na ní mám světla Devil eyes. Auto jsem takto koupil cca před 3 měsíci. První 2-3 tejdny nebyl problém, další měsíc se mi stávalo, že když jsem zapnul normální potkávačky, rozsvítí se denní svícení ale potkávačky nic. Tak jsem 2x nebo 3x vypnul zapnul a najednou svítěj i potkávačky. Nějak jsem to neřešil ale poslední měsíc už se mi potkávačky vůbec nerozsvítěj. Večer musím svítit mlhovkama, zatím mě za to PČR nezastavila ale nechci to takle řešit pořád. Zkoušel jsem měnit spínač světel, koukal na pojistky, pro jistotu i na žárovky, vše vypadá v pohodě. Nemáte někdo nějakej nápad na co se ještě podívat, než budu muset všechno rozebrat?
  2. Zdravim. Před 3 měsíci jsem koupil Octavii 1.9tdi L&K s autorádiem Kenwood DDX 3023 (odkaz viz níže). Problém je, že jsem k tomu nedostal žádné CD se softwarem. Nějak jsem se to snažil hledat na internetu ale nenašel jsem způsob jak navigaci stáhnout. Ptám se tu jestli s tím někdo nemáte zkušenosti, zda je třeba koupit jakékoliv ČR mapy nebo jak, vůbec tomu totiž nerozumím. Dále mám problém s anténou, na střeše ji mám nainstalovanou ale autorádio můj kontektornemá, zajímalo by mě zda jde dokoupit nějaká redukce. Díky autorádio: http://www.caraudiocentre.co.uk/product_m-kenwood-ddx-3023_p-28161.htm# můj konektor na anténě je SMA (jestli to je on ale byl to jediný nezapojený kabel za rádiem)
  3. Zdravim. Mám dotaz ohledně demontáže stropice. Jde o to že mám Octavii L&K, jenomže se mi porouchal pojezd u šíbru. Po demontáži skla jsem zjistil že vada je neopravitelná, takže je třeba komplet vyměnit. Nutnost je samozřejmě sundat stropnici. Nejsem nějakej expert ale zručnost mám dostatečnou abych si na to věřil. Už jsem se do toho chtěl pustit ale zarazilo mě spousta názorů lidí, že stropnici sundávat nemám, protože ji už nikdy nedám zpátky tak jak byla, prý je totiž lepená. Dneska jsem se ale ptal na vrakovišti přímo jen pro auta značky Škoda a tam mi řekli, že lepená není, sice mi dá dost práce to vyladit ale neni to nemožný. Ptám se tady vás jestli s tím máte zkušenosti, popřípadě nějaký rady co dělat a čemu se vyvarovat. Díky.
×
×
  • Vytvořit...