Přejít na obsah

stepanovsky7

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

stepanovsky7's Achievements

0

Popularita

  1. Ahoj nemáte někdo prosím redukci k propojení Parrot ck 3100 a Octavia II? koupil jsem komplet ale nebyla k tomu ta propojovací redukce. Děkuji za nabídku.
  2. Můžete mi prosím někdo poradit co je lepší dát na octavii 2 za silentbloky? Poweflex by staly 1100 zadní část předního ramene a Lemforder 500 v ceně je docela dozdíl ale bude i rozdíl v jízdních vlastnostech mezi těmito dvěmi? díky za radu
  3. Prosím mohly by jste mi poradit jak nejlépe a šetrně přestavět octavii 2 1.9 tdi 77 kw? Chci zvýšit výkon ale jen čipnout na nějakých 103 kw bych raději o trošku víc ale nwm co přesně bude lepší jestly dát vstřiky nebo turbo. Případně jaké turbo zvolit aby to bylo nejjednodušší na přestavbu. Děkuji za jakékoliv rady.
  4. Prosím mohly by jste mi poradit jak nejlépe a šetrně přestavět octavii 2 1.9 tdi 77 kw? Chci zvýšit výkon ale jen čipnout na nějakých 103 kw bych raději o trošku víc ale nwm co přesně bude lepší jestly dát vstřiky nebo turbo. Případně jaké turbo zvolit aby to bylo nejjednodušší na přestavbu. Děkuji za jakékoliv rady.
×
×
  • Vytvořit...